Genel Cerrahi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

ankarda ameliyat olmayı düşünüyorum

hocam ben anakaraya geleceğim. orda ameliyat olmak istiyorum.sizin gibi bu işte prof. ünvanı almış toktorlar tarafından ameliyat olmak istiyorum cunku korkuyorum. sizin öneriniz ne olu

11 Şubat 2014 19:33
Prof. Dr. Emin Ersoy Doktora Sor

Prof. Dr. Emin Ersoy tarafından cevaplandı.

ameliyat oldum akıntım var

Merhaba hocam. Ben iki kez kıl dönmesi ameliyatı geçirdim. ilk amelyatımda yaram enfeksiyon aldı ve kapanması uzun süreceği için ikinçi bir ameliyat ile cerrahi bir müdahale dildi. fakat ikinci ameliyatımda da dikişin bitti son kısım açıldı ve kapanmadı. yaklaşık bir yıl oldu akıntı ve kanamam oluyor. dikişin bittiği kısım makat ile yaklaşık 5-6 santim aralığında. yani iç noktada. doktora muayene oldum açık amelyat yapılacakmış yani yara açık bırakılacakmış. ayrıca kalın bağırsak la arası 1 cm imiş.hocam çok korkuyorum. riskli midir ?

19 Ocak 2014 23:04
Prof. Dr. Emin Ersoy Doktora Sor

Prof. Dr. Emin Ersoy tarafından cevaplandı.

yağ bezesi

doktor bey merhabalar benim iki kolumda da fındık büyüklüğünde, fındıktan daha büyük yağ bezeleri var, birisinde üşüdüğümde ağrı yapıyor. İşim gereği kol gücüyle çok çalışıyorum çalışıncada ağrı yaptığı zamanlar oluyor. ne yapmamı önerirsiniz tedavisi nedir bilgiledirmeniz mümkün mü ?

24 Aralık 2013 00:40
Prof. Dr. Emin Ersoy Doktora Sor

Prof. Dr. Emin Ersoy tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube