Genel Cerrahi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 5 soru cevaplandı.

makat yarasi

Sorunuzu Giriniz. Örn :hocam merhaba ben mersinden yaziyorum .Benim makat bolgemde.tam sakat yerde oyle soylim her sene genelde yaz aylarinda once agri bu agri 1hafta falan suruyor sonra siskinlik oluyor cok buyuk bir aci veriyor yani nefes bile alamiyorum tuvalete bile gidemiyorum.orasi sistikten sonra yaranin ucu simsiyah oluyor ve patliyor ve kanla karisik grimsi iltihap akiyor.pis bir kokuda yayiyor.ve ben ozaman cok rahatliyorum.bu bende senede 1kere oluyor bu nedir ne yapmam gerekir.tesekur ediyorum.40yasinda ve erkegim.

18 Temmuz 2015 19:26
Prof. Dr. Levhi Akın Doktora Sor

Prof. Dr. Levhi Akın tarafından cevaplandı.

semisolid kist ?

Sayın hocam; Sağ memede saat 9 düzeyinde areolada 4-5 cm uzaklıkta 9*8 mm boyutlarında an-hipoekoik yapıda semisolid kist izlendi (komplike kist? ) yazılı usg sonucum ulaştı elime ilk 1 ay aşırı sancılı ağrı hissettim hep kontrol ettim daha sonra ortaya çıkarak kendim fark ettim sağ göğüs de halada bazen sosyal hayattı mı etkileyecek kadar ağrı mide bulantısı baş dönmesi halsizlik bulunmakta yardımcı olmanızı rica eder. Sevgilerimi iletirim.

6 Temmuz 2015 12:41
Prof. Dr. Levhi Akın Doktora Sor

Prof. Dr. Levhi Akın tarafından cevaplandı.

biyopsi sonucu

Hocam sol kasiktaki şişlik sonucu biyopsi yapildi sonuçta sitolojik incelemede ve hücre blogunda hazirlanan kesitlerde mistik zeminde dagilmis izlenimi veren histositler ve az sayıda keratinize hücreler dikkat çekti yaziyor. Tani : class ||, kistik lezyon ( epidermal kist?) sol iguinal bölge,iiAB + hücre blogu yaziyor doktor bey hemotolojiye gönderdi sizce ne yapmaliyim önemli birşey mi

5 Aralık 2014 13:08
Prof. Dr. Levhi Akın Doktora Sor

Prof. Dr. Levhi Akın tarafından cevaplandı.

8 yıldır herşeye rağman geçmeyen sağ omuz ağrısı

Hocam 8 yıl öncesinde mouse kullanırken bileğimden dirseğime ordanda sağ kol altımdaki teres minör kasıma yerleşen bir ağrım oldu. 8 yıldır bu ağrıyı çekiyorum. Boyun fıtığım çıkmadı emg normal carpal tünel yok.Sürekli omzumu oynatma gereksinimi hissediyorum. Kolum uyuşuk kolumu kaldırdığımda buz gibi oluyor. Sürekli bitmeyen bir ağrım var aralıksız. Fizik tedavi fayda etmedi. Ameliyat olup kurtulabileceğim bir rahatsızlığım varmı. Artık bir tanı konsada kurtulsam diye dua ediyorum. Cevabınız için şimdiden teşekkürler. SAĞ OMUZ MR İNCELEMESİ; Akromio- klavikuler eklemde minimal dejeneratif hipertrofi izlenmiştir. Subaktromial yağ mesafesi daralmıştır. Akromion tip 2 özelliktedir. Supraspinatus tendonunda intersisyel rüptürü düşündürür intes...

20 Kasım 2014 15:09
Prof. Dr. Levhi Akın Doktora Sor

Prof. Dr. Levhi Akın tarafından cevaplandı.

ameliyatta ilaç kullanımı

Sayın hocam kolay gelsin. İlk önce konu dışı soru sorduğum için özür dilerim. Ama bir türlü cevap alamadım Ben tüp mide ameliyatı olmayı düşünüyorum ama kendime göre bir sıkıntım var. Benim hiç kesmemem gereken epilepsi ilacı olan çiğneme ilacı lamictal 200 mg kullanıyorum. Benim ameliyat günü dışında bunu sürekli kullanmamda sıkıntı olur mu ? ilacı ameliyat sonrası hemen kullanmaya devam etsem Mideme zarar verir mi ? Şimdiden çok teşekkür ederim..

23 Ekim 2014 11:41
Prof. Dr. Levhi Akın Doktora Sor

Prof. Dr. Levhi Akın tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube