Romatoloji (Fiziksel tıp ve Rehabilitasyon) - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 4 soru cevaplandı.

ağır metal zehirlenmesi

HOCAM, Gaziantep'te ağır metal testi yapan herhangi bir kuruluş var mı? Ayrıca amalgam dolgudan ağır metal zehirlenmesi yaşama olasılığı nedir? Söktürmek gerekli mi? Bu işlemi nerede yaptıralım?

11 Ekim 2019 11:40
Doç. Dr. İrfan Koca Doktora Sor

Doç. Dr. İrfan Koca tarafından cevaplandı.

fibromiyalji

Öncelikle merhaba hocam. alternatif tedaviler yaptığınızı ve sağlık bakanlığı onaylı bütün GETAT sertifikalarınızın olduğunu duydum. Fibromiyalji hastasıyım hangi alternatif tedaviden fayda görebilirim acaba? Gaziantepteyim. Dilerseniz kliniğinize de gelebilirim. Teşekkür ederim

27 Temmuz 2019 11:58
Doç. Dr. İrfan Koca Doktora Sor

Doç. Dr. İrfan Koca tarafından cevaplandı.

Geçmeyen sırt ağrılarım

İlk önce iyi günler hocam. Sırt ağrılarım vardı başta kas gevşetici krem vs gibi genel tedavi yöntemlerini uyguladım ve olumlu sonuç alamadım bu ay mr çektirdim ve mr sonucum su sekil MR VERTEBRA TORAKAL **T2-3 düzeyinde ventral subaraknoid mesafeyi soldan daraltan sol parasantral protrüzyon izlenmiştir. **T7-8 düzeyinde ventral subaraknoid mesafeyi daraltan minimal bulging ve disk posteriorunda santral yerleşimli anüler yırtık izlenmiştir. Tedavi olabilmek için nasıl bir yol izlemeliyim?Tavsiyeleriniz neler saygılarımla.

23 Şubat 2018 20:30
Doç. Dr. İrfan Koca Doktora Sor

Doç. Dr. İrfan Koca tarafından cevaplandı.

Migren tedavisi

Hocam merhaba ben 17 yıllık kronik migren hastasıyım.hiç bir ilaç tedavisinden yanıt alamadım. Özellikle doğum sonrası emzirme dönemlerimde çok şiddetli ağrılarım oluyor . Şuan 4 aylık bir oğlum var ve ağrılarım çok arttı. proloterapi ile çözüm bulabileceğimi duydum bana yardımcı olurmusumuz.

5 Eylül 2017 13:10
Uzm. Dr. Mehmet Mustafa Ertürk Doktora Sor

Uzm. Dr. Mehmet Mustafa Ertürk tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube