Diyetisyen - Sorular ve Uzman cevapları
Merhaba Hilal hanım, sağlıksız bi şekilde kilo verme sürecim oldu.75 kilodan takviye gıda kullanarak 54e kadar düştüm.Bıraktığımda 6 kilo aldım. Şuan 60 61 arasında gidip geliyorum boyum *** *** ** yaşındayım. Kan değerlerim düşük durumda.Aylardır kilo vermeye çalışıyorum fakat hiç bi şekilde düşmüyor hazımsızlık ile ilgili problemlerimde var.Kansızlığımla alakalı bir durum olabilirmi kilo verememem? Artık sağlıksız yollara başvurmak istemiyorum. Danışmanlık ücretinizi öğrenebilirmiyim ve benden isteyeceğiniz tahliller var mı? Teşekkürler şimdiden :)
8 Nisan 2019 03:20Uzm. Dyt. Hilal Batmaz tarafından cevaplandı.
Yaklaşık 7 haftadır adet olamıyorum düzensiz ilişki var ve çok sık gecikme yaşıyordum zaten bide bu 7 hafta içinde çok fazla ilaç kullanımı yaşadım gebelik testi yaptım ama olumsuz çıktı düzenli adet döngüm 40 gün de bir şeklinde genelde vajinada fazla akıntı ve koku vardı adetle beraber yok olup belli bi süre sonra tekrarlıyordu şu an ki durumum ne olabilir
17 Mart 2018 00:43Dyt. Zeynep Başyiğit Özel tarafından cevaplandı.
Regl dönemindeyken kan bağışı yapılabilirmi bi arkadaşıma kan vermek için sabah hastahaneye gidicektim ama biraz önce regl oldum kan vermemde bir sakınca olurmu hocam ?
5 Temmuz 2017 01:03Dyt. Deniz Şafak tarafından cevaplandı.
selam hocam, 3 gundur gogus uclarimda agir var, ve bu gun bakdim uclarinda beyazlik var. neden oal bilirki? 7 aydi sevgilimden ayriyim, yani dokunmuyoir. ona ola bilirmi? adet donemime 1 hafta kaldi
8 Şubat 2016 11:51Uzm. Dyt. Hande Seven Avuk tarafından cevaplandı.