Diyetisyen - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 4 soru cevaplandı.

Yardım Talebi

Merhaba Yusuf bey. Ben aslen Burhaniye geriş mahallesindenim. Oğlumun eğitimi için 2018 de Edremit e taşındık. Oğlum ve ben sizin hastanız olmak istiyoruz. Ancak Edremit te ikamet ettiğimiz için randevu alamıyorum. Oğlum 8 yaşında ve sizin uzmanlığınıza ihtiyacı var. Aile hekimimi bile değiştirmedim. Hala Dr Ömer Faruk beye 1 nolu sağlık ocağına geliyorum. Oğlum ve kendim için sizden yardım talep ediyorum. Bana bir yol gösterirseniz çok memnun olacağım. Lütfen bizi geri çevirmeyin.

5 Kasım 2021 05:23
Dyt. Yusuf Kenan Özkaraman Doktora Sor

Dyt. Yusuf Kenan Özkaraman tarafından cevaplandı.

İntolerans testi

Hocam merhaba. Benim oğlum 5 yaşında ve gıda intolerans testi yaptırmak istiyoruz. Acaba kliniğinizde bu testi yaptırabilir miyiz? Ücreti ne kadar? Öğrenebilir miyim?

20 Ekim 2021 09:11
Dyt. Sena Gül Doktora Sor

Dyt. Sena Gül tarafından cevaplandı.

Gelisme Geriligi

Zübeyde hanim merhaba.9 yasinda 19 kg olan bi kizim var.Bu zamana kadar bircok hastanede tahlil,tetkik vs yapildi.Sagligiyla ilgili hicbir problem yok.Depolari dolu Gecenlerde peynir altisuyunun kas yapisina destek verdigi, kemikleri gelistirmesiyle ilgili bilgiler ogrendim.Elimde 10 kg kadar peynir alti suyu vardi Buzlukta sakliyorum suan.Kizima hergün icirerek tukettirsem sorun olur mu? Ya da nasil tuketmeli.Buzlukta ne kadar sure saklayabilirim.Simdiden tesekkur ediyorum.

28 Ağustos 2021 08:11
Dyt. Zübeyde Cengiz Doktora Sor

Dyt. Zübeyde Cengiz tarafından cevaplandı.

Kilo problemi

Hocam iyi çalışmalar oğlumla ilgili sormak istiyorum. 2007 doğumlu 1.45cm boy 49 kg çocuklarla ilgili çalışmalarınız var mı ?

11 Temmuz 2018 10:54
Dyt. Selma Urhan Doktora Sor

Dyt. Selma Urhan tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube