Diş Hekimi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Tel tedavisi sonrası kapanmayan boşluk

Hocam merhabalar ben 3.5 yıldır tel tedavisi görüyorum üst tarafta bir bosluk kaldı çok büyük bir boşluk değil fakat ortodontistler kapadamadı bana lamina yaptır dediler ben lamina yapan bir doktora gittim o da ortodontistin kapatması lazım ben kapatırım kapatmasına dedi .ben ortodontiste bir sürü para verdim Sizce ne yapmalıyım teşekkür ederim şimdiden

23 Aralık 2020 18:27
Dr. Dt. Serdar Gözler Doktora Sor

Dr. Dt. Serdar Gözler tarafından cevaplandı.

Cenemi istemsiz olarak oynatiyorum

Merhaba hocam. 27 yasindayim. Cenemi saga ve sola kaydiriyorum. Bunu yapınca rahatliyorum ve artik hareketi istemsiz olarak yapmaya başladım. Yapmak istemesem de bu oluyor. Bu durumdan rahatsizim. Tik haline mi geldi, Ne yapmaliyim bilemiyorum. Bu konu ile ilgili cene cerrahina mi psikologa mi norologa mi basvurmaliyim? Tavsiye ve yardimlarinizi bekliyorum.

25 Ekim 2020 22:26
Dr. Dt. Serdar Gözler Doktora Sor

Dr. Dt. Serdar Gözler tarafından cevaplandı.

Çenemi sağa sola oynatıyorum

Doktor bey merhaba.Ben 17 yaşındayım. 3 4 aydır çenemi sağa sola oynatmaya başladım gün içinde. Bana sanki daha keskin bir çene hattı olusturur düşüncesine soktu eğer oyle yaparsam. Ama sanırım tam tersine suratın asimetriğini bozuyormuş yazınızda okuduğum kadarıyla. Bunun benim suratıma şu ana kadar yaptığım kadarıyla bir zararı olur mu bugünden itibaren bıraksam?

16 Haziran 2020 00:43
Dr. Dt. Serdar Gözler Doktora Sor

Dr. Dt. Serdar Gözler tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube