Dermatoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

saçlarım ve cildim çok yağlı

merhaba hocam,saç dökülme problemim var minoxil kullanıyorum,buna ek olarak saç diplerim çok yağlı bazı saçlar ucunda minik yağ ile dökülüyor. saç derimi ellediğimde minik minik yağlar giriyor tırnaklarımın arasına(yüzümüzde siyah nokta sıktıgımız gibi yağlar) ne yapmalıyım cevabınız için şimdiden teşekkürler.

12 Eylül 2014 18:59
Uzm. Dr. Elif Ebru Güner Doktora Sor

Uzm. Dr. Elif Ebru Güner tarafından cevaplandı.

saç dökülmesi için karışım

Hocam merhabalar. Benim 6 7 aydır saç dökülmesi sorunum var. oldukça sıkıntılı bir dönemdeyim strestendir diye önemsemedim. ama sonunda dermatologa gittim.sadece kan tahlili yapıldı ve hmg değerim 12,5 olmasına rağmen depolarım boş olduğunu için demir hapı verildi. ancak birde destekleyici olarak 2 kutu bemiks ampul, 2kutu bepanten ampul 2 kutuda m-furo losyonu 200 mg badem yağıyla karıştırıp sürmemi söyledi doktor. ancak bu m-furo kortizon olduğu için ve saç derimde bi problem olmadığı için ben bu karışımı kullanmaya çekiniyorum. kullanıp bıraktığım zaman dökülme dahada artarmı bu ilaç sebebiyle? şimdiden çok teşekkür ederim.

27 Ağustos 2014 19:32
Uzm. Dr. Elif Ebru Güner Doktora Sor

Uzm. Dr. Elif Ebru Güner tarafından cevaplandı.

AŞIRI SAÇ DÖKÜLMESİ

MERHABALAR DOKTOR HANIM BENİM SAÇ DÖKÜLME PROBLEMİM VAR BİR SENEDİR SAÇLARIM DÖKÜLÜYOR DOKTORA GTTM KANSIZLIK ÜZERİNE İLAÇ VERDİ ONU KKULANDIM FAYDA GÖREMEDİM SORA SAÇ DÖKÜLMESİ ÜZERİNE Bİ HAP VERDİ MİNOXİL KULLANDIM DÖKÜLME DURMAYINCA MEZOTERPİ YAPTI VE SAÇIM UZUN OLDUĞU İÇİN KESTİRMEK ZORUNDA KALDIM VE SAÇIMI UZUN BİR SÜE BOYATMADM E ŞUAN 19 HAFTALIK HAMİLEYİM SAÇIMIN DÖKÜLMESİ DURMADI GYNO FERRO SANOL KULLANIYORUM AMA DÖKÜLMEM ÇOK SAÇLARIM ÇOK AZALDI DOKTOR GTTİM AGUAREMİYDİ TAM HATRLAYAMDM GEBE OLDUĞUM İÇİN BUNU YAZIYORUM DEDİ AMA KULLANAMADM HAMİLEYİM DİYE KORKTM ŞAMPUANDA BİTKİSEL KULLANIYM NAPCM BİLMİYRM İYİCE PSİKOLOJİM BOZULDU BANA YARDMCI OLRSANZ ÇOK SEVNRİM HOCAM KOLAY GELSİN

19 Ağustos 2014 11:41
Uzm. Dr. Elif Ebru Güner Doktora Sor

Uzm. Dr. Elif Ebru Güner tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube