Sorularda Ara

Dermatoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Yüzde kılcal damar

Hocam merhaba yüzümde kızarıklık var doktor gitim kılcal damar genişlemesi var dedi lazer den başka ilacın olmadığını söyledi yaptırdım fayda etmedi ne yapmam gerikiyor hocam tşk ler

27 Şubat 2018 00:35
Uzm. Dr. Ayşe Narin Doktora Sor

Uzm. Dr. Ayşe Narin tarafından cevaplandı.

Fonksiyonel lazer seansı hk.

Merhaba, fonksiyonel lazer ile çatlak tedavisi ve boyun çizgileri tedavisi yapılıyormu? Seans ücreti ne kadar bilgi verirmisiniz. Teşekkürler.

12 Şubat 2017 14:36
Uzm. Dr. Ayşe Narin Doktora Sor

Uzm. Dr. Ayşe Narin tarafından cevaplandı.

Q-Switch Lazer

İyi günler. Yüzümdeki tüylerden şikayetçiyim. Lazer epilasyon yaptırmak istemiyorum çünkü arttırdığı kalınlaştırdığı söyleniyor. Diode alexandrite hiçbirini yüzüme değdirmek istemiyorum. Q-switch nd yag lazer ile tüy sarartma işlemini okudum ama sonuçta bu da bir lazer çeşidi kalınlaştırmasından korkuyorum. Q-Switch lazer leke ve dövme silmede kullanılıyor böyle olumsuz bir sonucu olsa yapılmazdı diye düşünüyorum bir yandan da. Nd yag lazer epilasyon arttırma kalınlaştırma yaparken bunun yapmaması mantıklı gelmiyor. Sizce böyle bir sonucu olur mu? Yoksa krem halindeki sarartıcılardan mı kullanmalıyım? Onların da yanma kızarma gibi reaksiyon göstermelerinden korkuyorum.

27 Kasım 2016 17:41
Uzm. Dr. Ayşe Narin Doktora Sor

Uzm. Dr. Ayşe Narin tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube