Dermatoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Kılcal Damar Sorunu

Selam hocam.. Yaşım 22 göz altı çevremde kılcal damarlar yavaş yavaş belirgin olmaya başlıyor burnumda belirgin bir şekilde gözüküyor sıcaklarda daha çok belirginlesiyorlar çok iyi beslenen birisiyim günde 2 litre su tuketiyorum kan değerlerim herşeyim çok iyi ama karşılaştığım bu sorun nedir anlayamadım..

16 Mart 2019 00:01
Uzm. Dr. Ali Şahan Doktora Sor

Uzm. Dr. Ali Şahan tarafından cevaplandı.

Yüzde kılcal damar tedavisi

Yüzde kılcal damar tedavisi kaç seans sürer. Kırmızılık şeklinde olan çatlaklar tamamen yok olur mu ? Kılcal damar tedavisinde kullanılan lazer lekeleride temizler mi ?

17 Şubat 2018 21:18
Uzm. Dr. Ali Şahan Doktora Sor

Uzm. Dr. Ali Şahan tarafından cevaplandı.

ayak yarasi

merhaba ali bey, ben annem ile alakali bir soru soracaktim, ayakta topuklarin hemen ustunde ic, ve dis kisminda yara cikti, once su toplantisi gibi gorundu odem olucak heralde, ondan sonra patladilar kucuk olarak yara oldu ilk bastan sonra giderek buyudu, avuc icimizden daha kucuk, 1liradan daha buyuk bir yara olustu, sizin saglik ocagi dediginiz bizim burda belediye dokroru diyoruz ona gittik ayagina bant coloplast urunlerinden verdiler iki gunde bir degistiriyoruz doktor dedi gecmiyor bu tarz yaralar, yarada odem de var devamli sulaniyor, annemde kalp problemi var ondan kaynaklaniyor dedi, gercekten boyle yaralar gecmiyormu,, internette arastirdim venoz bacak ulseri diyorlar galiba varislere bagli, bu arada sizin bizim diye yaziyorum yuna...

26 Ocak 2016 18:13
Uzm. Dr. Ali Şahan Doktora Sor

Uzm. Dr. Ali Şahan tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube