Sorularda Ara

Dermatoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Hocam lütfen ama lütfen yardımcı olur musunuz

Ben 22 yaşında erkeğim. 6 aydır yoğun stresli düşüncelere sahibim. Suratımın parlaklığının, renginin değiştiğini düşünüyorum. Hocam bunun için size gelebilir miyim? Yoksa kendi kendine eski haline döner mi? Kalıcı mıdır yoksa.

20 Mayıs 2022 23:26
Uzm. Dr. Mehmet Şimşek Doktora Sor

Uzm. Dr. Mehmet Şimşek tarafından cevaplandı.

Penis lekeleri

Hocam merhabalar Bundan 2-3 hafta önce penisim sünnet izinin olduğu kısımda bi kızarıklık oluştu kırmızı şişkin bi kızarıklık ardında doktora gittim ve krem verdi kullandığımda kızarıklık hafifi azaldı sonra sında tekrardan artma yaptı buna bağlı olaran pesinimin baş kısmına ve yumurtalık kısmınada sıçradı şişkin iltihapsız bir yapı ne olduğunu anlamadım dgittiğim doktor alerji dedi krem verdi hala geçmedi askeriye toplu bi yaşamın içindeyim burdan bulaştığını düşünüyorum ama sebebini ve hangi ilacı kullansam geçeceğini bilmiyorum kaşıntı vb. Şeylerde yok

21 Nisan 2022 10:44
Uzm. Dr. Mehmet Şimşek Doktora Sor

Uzm. Dr. Mehmet Şimşek tarafından cevaplandı.

Yüz kızarıklıği ve yanıklığı

Hocam merhabalar. 20 yasındayim Bugün limon sürmüştüm yüzüm de belli bölgelere. Sonra yanmaya basladı ve kizardi hemen yoğurt surdum ve soguk suyla yikadim. Yüzümün sağ tarafinin yanma hissi geçti fakat kızarıklığı kaldı. Bu sefer de yüzümün sol tarafı yanmaya başladı ve küçük küçük 4-5 tane kızarıklıklar oluştu. Sabaha gecer mi bilmiyorum. cilt yeniler mi kendini ? Şuan yüzümün sağ tarafında kızarıklık belli yandan bakınca, çok kizarikda değil ama anlaşılıyor. iz kalır mi çok korkuyorum.

17 Nisan 2022 02:46
Uzm. Dr. Mehmet Şimşek Doktora Sor

Uzm. Dr. Mehmet Şimşek tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube