Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları - Sorular ve Uzman cevapları
Sibel Hanım merhaba, 16 Aylık kızım var.Gecen yıl kışın sürekli grip olduk,ben olduğumda ona geçti,o grip olduğunda bana geçti.Bu yılda aynı şeyleri yaşamamak için Salı günü ben grip aşısı oldum.Kızıma da grip aşısı yaptırsam sakıncası olur mu? Ayrıca 16 aylık ve *** *** ** kg,81 cm gelişimi nasıl ?
5 Eylül 2014 16:31Uzm. Dr. Sibel Kılıçaslan tarafından cevaplandı.
hocam vermis oldugunuz cevaplar için çok teşekkur ederim.1)2 yasına kadar tv izletilmemesi oneriliyor.bebeğim 7.5 aylık ben bazen gun içerisinde bebek sarkıları iceren vıdeolar ızletıyorum sakıncalı bır durum mu? 2)yuruteç onerıyor musunuz? 3)grip asısı ne zaman yaptırılmalı?
2 Eylül 2014 12:41Uzm. Dr. Sibel Kılıçaslan tarafından cevaplandı.
Doktor Hanım merhaba, Bebeklerde burun tıkanıklığı için burun aspiratörü kullanmamız,buruna herhangi bir zarar verir mi,tahriş eder mi?
2 Mayıs 2014 13:21Uzm. Dr. Sibel Kılıçaslan tarafından cevaplandı.