Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 5 soru cevaplandı.

bebegimin gozune devit 3 girmesi

Hocam mrb,3 bucuk aylik kizim var bu sabah devit 3 verirken gözüne 1 damla kaçtı. Gözünü sildim yikadim ama hala endiseliyimm acaba bir sey olur mu lutfen cevaplayin cok endiseliyim..

15 Mart 2015 08:19
Dr. Öğr. Üyesi Mahmut Ekici Doktora Sor

Dr. Öğr. Üyesi Mahmut Ekici tarafından cevaplandı.

ayaklarda uyuşma

Sayın Çelik, 4 yaşındaki kızımı koltukta veya sandalyede uzun süre oturduğunda sık sık ayağında uyuşma olduğunu söylüyor. Biz biraz masaj yaptığımızda uyuşma hemen geçiyor. Ancak son zamanlarda bunu daha sık söyleyemeye başladı. Bu durum bir rahastsızlık belirtisi midir? Hangi bölüm doktorlarına başvurmalıyız? İlginize çok teşekkür ederim, saygılarımla

22 Ağustos 2014 14:59
Uzm. Dr. Aydın Çelik Doktora Sor

Uzm. Dr. Aydın Çelik tarafından cevaplandı.

2,5 aylık bebeğim ayakta durmak istiyor

Merhaba, 2,5 aylık bebeğimi bir kez bileklerinden tutup ayağa kaldırmamız sonucu şimdi sürekli bu hareketi yapmak ve ayakta durmak istiyor. Bazıları bu tarz hareketlerin gelişimi için yararlı olduğunu söylerken, başkaları zararlı olduğunu söylüyor. Bu hareketin bebek için zararı var mıdır? İyi çalışmalar.

5 Ağustos 2014 01:07
Uzm. Dr. Erdal Erginer Doktora Sor

Uzm. Dr. Erdal Erginer tarafından cevaplandı.

EKLEM AĞRISI

HOCAM MERHABA, ELİF DURU ERGÜN'ÜN ANNESİYİM, GEÇEN H.SONU ATEŞLENDİ HASTANEYE GELDİK, DR.KAZIM BEY VARDI ANTİBİYOTİK VE SOĞUK ALGINLIĞI İÇİN ŞURUP VERDİ.BU HAFTA DA GECELERİ AĞLAYARAK UYANIYOR. BACAĞININ AĞRIDIĞINI, KOLUNUN AĞRIDIĞINI SÖYLÜYOR, SABAH OLUNCA AĞRISI YOK, BİRDE ÇOCUK FELCİ SALGINI OLDUĞUNU DUYDUM, ACABA AŞI YAPTIRMAK GEREKİRMİ , BU BELİRTİLER ROMATİZMA YA DA BÜYÜME AĞRILARI OLABİLİRMİ? KOLAY GELSİN..

11 Haziran 2014 11:15
Uzm. Dr. Osman Yağmur Doktora Sor

Uzm. Dr. Osman Yağmur tarafından cevaplandı.

yüksek ateş

selamlar hocam pfapa senduromu tanısı var benim çocugumda cpresi yükseliyor ama mikrobik deyil tedavisi varmı ? aydabikere ateşleniyor prendol yaptırıyoruz iyileşiyor bazen 15 günde bir bazen 20 gündebir ateşleniyor neyapmam gerektiyini yazarsanız sizlere duacı olurum saygılar.yardımcı olursanız sizlere minnatar oluruz.

22 Mart 2014 10:42
Uzm. Dr. Erdal Erginer Doktora Sor

Uzm. Dr. Erdal Erginer tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube