Çocuk Nörolojisi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

goz dalmasi

Merhaba hocam. 20 aylikken oglumun goz dalmasi basladi. Gunde 8 9 10 defa oluyo. doktora goturduk sag tarafta cok az bozukluk cikti. Keppra kullanmaya basladik. Iki olucak ama dalmalarimiz kesilmedi. Doktorumuzun yaninda daldi doktor normal dalma dedi nobet seklinde degil. Ilaci egg yi duzeltmek icin kullaniyoz dedi. Egg mi her cektirdigimizde 1 temiz cikiyo 1 sag tarafta cok az bozukluk. Simdi gordugum cocuklarin genelinde oglumun dalmasinin aynisi oluyo. Hocam siz ne dersiniz.

13 Nisan 2017 00:20
Prof. Dr. Ayşe Serdaroğlu Doktora Sor

Prof. Dr. Ayşe Serdaroğlu tarafından cevaplandı.

video egg 16/03/2016

Bu egg uyku sırasında belirginleşen sağ temporal bölgede aktif jeneralizasyona eğilimli epileptiform anomaliyi göstermektedir. hocam saygılar sunar bu sonuç neyi gösteriyor açıklansanız teşekkür ederim.

17 Mart 2016 17:27
Prof. Dr. Ayşe Serdaroğlu Doktora Sor

Prof. Dr. Ayşe Serdaroğlu tarafından cevaplandı.

acil lütfen

Hocam bebeğim 11aylik 10 aylıkken ateşli boğaz enfeksiyonu yaşadı .bir gün uykuda sürekli sıçradı durdu uyuyamadi ağlayarak uyaniyordu.11 aylıkken simdi dört gündür yine boğaz enfeksiyonu var ateşi çıkıp iniyor üçüncü gün sürekli sabaha kadar sıçrayarak uyandı bacağını kolunu bazen bütün vücudunu sicratiyor huzurlu uyuyamiyor düne gore bugun sicramalarin siddetinde azalma var bir de uyandığı zaman korkuyla tedirgin titreyerek uyanıyor bulunduğum yerde çocuk norologu yok çocuk doktoru kan tahlili yaptı bir şey bulamadı eeg onerdi köyde öğretmenim korkuyoruz ilk çocuğum sorun nedir ne yapmalıyız

25 Aralık 2015 22:11
Prof. Dr. Ayşe Serdaroğlu Doktora Sor

Prof. Dr. Ayşe Serdaroğlu tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube