Sorularda Ara

Çocuk Nörolojisi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

3,5 yaşındaki yeğenim çok fazla süt içiyor

iyi günler.. Benim 3,5 yaşında yeğenim var ve günde nerdeyse 2 lt ye yakın süt içiyor. özelliklede gece..bunun bir zararı var mıdır? hala gece tuvalet alışkanlığıu yok. kalkamıyor bez kullanıyoruz. ama bu süt tüketimi beni düşündürdü. normal mi? teşekkür ederim.

27 Ekim 2013 17:37
Doç. Dr. Canan Kocaman Doktora Sor

Doç. Dr. Canan Kocaman tarafından cevaplandı.

11aylik bebegim kilosu iyimi sice surmak istedim

Merhaba doktur hanim Benim bebegim11aylik 7200 gram ek gida veriyurum ama daha cok emiyur cok hareketli 9 disi cikti ve yuruyur aile hekimi cok zayif diyur ne yapmam gerekiyu bilemedim cok ozuluyurum kizimin durumuna cevabinizi bekliycem iyi gunler

27 Ekim 2013 16:12
Doç. Dr. Canan Kocaman Doktora Sor

Doç. Dr. Canan Kocaman tarafından cevaplandı.

cayın icerıgı 11 aylık bebegıme zarar verırımı

doktor hanım icerigi biberiye yapragı,funda yapragı,sınemekı yapragı,kekık yapragı,adacayı yapragı,karabas otu cıcegı,ogul otu yapragı,rezene tohumu,kusburnu meyvesıavajado yapragı,sahtere yapragı, papatyacıcegı,cıvan percemı cıcegı. kullanımıda canan hanım:1,gun 2poset 2su bardagı ve bu 5.gun 6poset 6su bardagı seklınde kullanılıyor.:(sallama caylarındak ıseffaf posette) suan ne dıyorsunuz canan hanım ıcerıgı ve kullanım hakkında?nasıl yapayım sımdıden saygı ve tesekkurlerımı ıletıyorum .

27 Ekim 2013 15:38
Doç. Dr. Canan Kocaman Doktora Sor

Doç. Dr. Canan Kocaman tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube