Çocuk Göğüs Hastalıkları - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 5 soru cevaplandı.

cok zayifim

Merhaba doktor bey. Yasim 24 boyum 168 kilom ise 45. Oglum dogduktan sonra cok zayifladim ve kanimi aldirdim. Az yigiyorum oglumu emziriom. Az yedigim icin ve emzirdigi. Icinmi bukadar zayifladim? Yedigim sey bna yetiyor zaten fakat oglum emdikce onu aldigi icin bana bisey kalmiyor. Tansiyonum dusukte. Yani emdigi icinmi zayifim ? Kotu bisi olmaz degilmi?

17 Eylül 2014 19:12
Prof. Dr. Bülent Karadağ Doktora Sor

Prof. Dr. Bülent Karadağ tarafından cevaplandı.

bebeğim kabız ve iştahsız

İyi günler doktor bey, 3 ay 10 günlük bebeğim var yaklaşık 2 aydır kakasını 3 günde bir yapıyor normal midir anne sütü veriyorum biberonla bir de 15 gündür iştahı azaldı zorla besliyorum çırpınarak ve ağzında biberonla oynayarak oyalanarak yiyor ve gece 10 da yatıp sabah 6 ya kadar uyuyor bu kadar aç kalması bu ayda normal mi? şimdiden tşkler , saygılar...

28 Mayıs 2014 15:47
Prof. Dr. Bülent Karadağ Doktora Sor

Prof. Dr. Bülent Karadağ tarafından cevaplandı.

11 aylık kızım var hiç bir şey yemiyor yediğinide çıkarıyor ne yapmalıyım?

Merhabalar 11 ay 15 günlük bir kızım var 6 aya kadar zar zor emdirdim istemedi. Sonrada ek gıda her türlü mamayı denedik ama bir türlü yemek problemimizi çözemedik doktorlarında bir faydası olmadı. Hem geceleri en az 50 kere uyanıyor hemde yemek yemiyor napıcam ? sizin önerebileceğiniz bir yöntem var mı? şimdiden çok teşekkür ederim.

21 Ocak 2014 22:18
Prof. Dr. Fazilet Karakoç Doktora Sor

Prof. Dr. Fazilet Karakoç tarafından cevaplandı.

kan damlası

hocam merhaba 4.5 aylık bebeğim var ve sağlık ocagı vegaferon ısımlı damla verdi..bebeğim bu damladan hoşlanmadı mıde bulantısı, kusma ve emmede isteksizilik olusturdu..sizin önerebileceğiniz damla var mı? teşekkürler .

5 Ocak 2014 19:28
Prof. Dr. Bülent Karadağ Doktora Sor

Prof. Dr. Bülent Karadağ tarafından cevaplandı.

Bebegime verilen vitamin suruplari gerekli mi?

Merhaba oglum 7,5 aylik ve bu ayki kontrolunde 450 gram almis. Boyuda 2 santim uzamis. Fakat doktor ortalamanin biraz altinda dedi. Kilosu 7.900 boyu 68 cm. Polivit ve zinco isimli suruplari verdi. Bu iki surup agir gelmezmi ve bebegim icin gercekten gereklimi? Kabiz oldu ve cisinin rengi koyulasti kokuyorbu normalmi? Kullanmami onerirmisiniz yardimci olursaniz sevinirim tesekkurler

30 Kasım 2013 17:51
Prof. Dr. Bülent Karadağ Doktora Sor

Prof. Dr. Bülent Karadağ tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube