Çocuk Göğüs Hastalıkları - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 6 soru cevaplandı.

Tusiben şurup

Merhaba kızım 3.5 yasında kış ayları için tusiben surubu ve umca solusyonu seyreltilmş şekilde sürekli kullanmak zararlı olur mu? Teşekkürler.

4 Aralık 2019 11:12
Prof. Dr. Bülent Karadağ Doktora Sor

Prof. Dr. Bülent Karadağ tarafından cevaplandı.

Karin agrilari

Merhabalar benim 10 ve 8 yasinda iki oglum var almanyada yasiyoruz.ikisindede ayni belirtiler soz konusu,arada ishal arada kabiz,ciltrenginde sararma,lenfbezlerinde arada sisme,migde bulantilari,ciltte alerjik dokuntuler surekli tekrarlayan grip benzeri bulgular ciltte kasinti,buyuk oglum kilo alio kucugu cok yesede zayif.gece dis gicirdatmasi ve agizdan salya birkackez bazi testler yapildi bisey yok diyor doktor.ama sanki bagisiklik sistemleri cok dusuk.genetik rahatsizlik yok onlara bakildi.buyuk oglum 10 yasinda doktor asi tekrari olmasi gerekir dedi butun asilarin tekrarini yapmak istio asi yenileme,ama bende suan korkuyorum eger bagisiklik sistemleri dusuk ise bu asilar zararli olmazmi die endiseleniyorum.acaba bu asilari yaptirmalimiy...

30 Ağustos 2016 02:12
Prof. Dr. Ahmet Akçay Doktora Sor

Prof. Dr. Ahmet Akçay tarafından cevaplandı.

rota virüs asisi

Merhaba doktor bey, 3aylik bebeğe rota virusu aşısı yaptırmalı miyim? Yaptirip yaptirmamakta kararsizim Bilgi verirseniz sevinirim

2 Aralık 2014 15:16
Prof. Dr. Bülent Karadağ Doktora Sor

Prof. Dr. Bülent Karadağ tarafından cevaplandı.

BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ NASIL GÜÇLENDİRMELİYİZ?

SEVGİLİ HOCAM NASILSINIZ? SLM LAR DİLİYORUM.. KIZIM ŞU AN 4 YAŞINDA. DAHA ÖNCE SİZE ALERJİK ÖKSÜRÜK NEDENİ İLE GELMİŞTİK. ONU ŞÜKÜR ŞU AN ATLATTIK. ANCAK NİSAN 2014 AYINDA AKUT TONSİLİT NEDENİYLE 10 ADET MULTİSEF İĞNE VURDURDUK MÜTEAKİBENDE 5 GÜN ANTİBİYOTİK KULLANDIK. GEÇEN HAFTA BOĞAZDA AĞRI VE BADEMCİKLERDE İLTİHAPLANMA (BEYAZ BEYAZ OLMA) NEDENİYLE TEKRAR 5 ADET IECILLINE (GÜNDE 2 ADET) PENİSİLİN GRUBU İĞNE VURULDUK VE AKABİNDE AUGMENTIN KULLANACAĞIZ. BU HASTALIĞIN TEKRARLAMAMASI İÇİN NE YAPMALIYIZ? NOT: BOĞAZDAKİ BU RAHATSIZLANMA ÖZELLİKLE BANYO YAPTIĞI GÜNÜN ERTESİ GÜNÜ MEYDANA GELMEKTE.

8 Haziran 2014 13:15
Prof. Dr. Bülent Karadağ Doktora Sor

Prof. Dr. Bülent Karadağ tarafından cevaplandı.

Uyandığımda

Benim şikayetim, uyandığımda boğaz ağrısı ağız kuruluğu ve damakta biriken garip bi mukus tabakası.Hızlı kilo alma ve verememe. Halsizlik,yorgunluk,depresyon hali. Aşık bile olamamak. Olmayı istememek, sürekli yatma isteği eğilimi. Geceleri çok terlemek, horlamada artış. Neyim var sizce ?

15 Mayıs 2014 13:05
Prof. Dr. Bülent Karadağ Doktora Sor

Prof. Dr. Bülent Karadağ tarafından cevaplandı.

7 AYLIK BEBEĞİMDE SOĞUK ALGINLIĞI

HOCAM SAYGILAR ;7 AYLIK BEBEĞİMDE SOĞUK ALGINLIĞI NASIL GEÇER? BEBEĞİM İÇİN SOĞUK ALGINLIĞINDA İLAÇ KULLANIMINDA BİR SAKINCA VARMI ?

22 Aralık 2013 02:35
Prof. Dr. Fazilet Karakoç Doktora Sor

Prof. Dr. Fazilet Karakoç tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube