SEVGİLİ HOCAM NASILSINIZ? SLM LAR DİLİYORUM.. KIZIM ŞU AN 4 YAŞINDA. DAHA ÖNCE SİZE ALERJİK ÖKSÜRÜK NEDENİ İLE GELMİŞTİK. ONU ŞÜKÜR ŞU AN ATLATTIK. ANCAK NİSAN 2014 AYINDA AKUT TONSİLİT NEDENİYLE 10 ADET MULTİSEF İĞNE VURDURDUK MÜTEAKİBENDE 5 GÜN ANTİBİYOTİK KULLANDIK. GEÇEN HAFTA BOĞAZDA AĞRI VE BADEMCİKLERDE İLTİHAPLANMA (BEYAZ BEYAZ OLMA) NEDENİYLE TEKRAR 5 ADET IECILLINE (GÜNDE 2 ADET) PENİSİLİN GRUBU İĞNE VURULDUK VE AKABİNDE AUGMENTIN KULLANACAĞIZ. BU HASTALIĞIN TEKRARLAMAMASI İÇİN NE YAPMALIYIZ? NOT: BOĞAZDAKİ BU RAHATSIZLANMA ÖZELLİKLE BANYO YAPTIĞI GÜNÜN ERTESİ GÜNÜ MEYDANA GELMEKTE.
Sağolun, sizler nasılsınız? Bu ara salgın vardı, endişelenmeyin. Yaz geliyor zaten tekrarlamayacaktır.
Hocam, hep huzur ve güven veriyorsunuz..Sağ olun. . bağışıklık sistemini geliştirmek için tavsiyeniz ne olur ?teşekkürler tekrar..
Bu tarz infeksiyonlar bağışıklık probleminden değil daha sık olarak burun tıkanıklığından meydana gelemektedir. Hastalık belirtileri hisseder hissetmez bol c vitamini en uygun çözüm olacaktır.
Hocam sağolun.. çok teşekkürler. .
Rica ederim.