Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

idrar kacirma

Meraba.15 yasinda bir kizim var ve uzun suredir guldugu zamanlar altina kaciriyor bunun nedeni nedir bilgi verirseniz sevirim.

28 Şubat 2016 11:52
Prof. Dr. Nuran Gürses Doktora Sor

Prof. Dr. Nuran Gürses tarafından cevaplandı.

Tuvalet sorunu

Iyi geceler dk hnm 3 yas 7 aylik bir kizim var ne yazik ki tuvaletini hic soylemiyor herseyi konusuyor derdini anatiyor biliyor ama.kac kere otutturdum tuvalete olsun lazimliga olsun oturuyor kalkiyor ama yapmiyor gelmiyor diyor ama sonra da oraya buraya yapiyor gunlerce denedim ama hep ayni tuvalete yapmiyo oraya buraya yapiyor Ben De napim bez takiyorum yine Hart a bezine kaka da yapsa cogu zaman soylemiyor oyun a devam ediyor kokudan anliyorum yapmis kiziyorum bisey demiyor ama istedigini konusuyor napim kendi haline mi birakim doktora mi goturim bu durum normal mi yorumunuzu bekliyorum

12 Ocak 2016 00:53
Prof. Dr. Nuran Gürses Doktora Sor

Prof. Dr. Nuran Gürses tarafından cevaplandı.

7 yaşında idrar kacırıyor

hocam oğlum 7 yaşında idrarını ve kakası kacırıyor ve cok tutuyor. Tuvalete cok zor götürüyoruz. Sanırsam cok sıktıgından olabilir hep kabız gidiyor ve kakasını cok kuru şekilde yapıyor. Heryolu denedik doktora gittik kayısı vb. gıdalar yedirin sulu gıdalar tüketsin ve tuvalet alışkanlığı kazandırın dedi. Ama ne yaptıysak başarılı olamadık tuvalete götürdüm çişini yaptı hatta tuvalette beklemesini kakasının gelebileceğini söyledim yok dedi ve 10 dakika sonra altına kakasını yaptı ne yapacağimizi bilemiyorum. Yardımlarınızı bekliyoruz.

10 Haziran 2014 00:57
Prof. Dr. Nuran Gürses Doktora Sor

Prof. Dr. Nuran Gürses tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube