Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

13 yaşında bir erkek kardeşim var ve pipisi çok küçük

Merhabalar benim 13 yaşında bir erkek kardeşim var. 7-8 yaşların da sünnet oldu, şimdi yaşına ve boyuna göre çok kilolu 1.48 boylarında 50 ye yakın bi kilosu var fakat pipisi cok küçük minicik hic doktora göstermedik kilosundan kaynaklandığını düşünüyoruz sizce sorun nedir??

29 Haziran 2014 03:59
Prof. Dr. Nuran Gürses Doktora Sor

Prof. Dr. Nuran Gürses tarafından cevaplandı.

geç yaşta sünnet....

merhabalar doktor hanım, oğlum küçükken yurtdışındaydık ve sünnet yaptırmamıştık, o zamanlar önemsememiştik..ama son zamanlarda odasinin onunden gecerken tesadufen onu bır kaç kez sünnet derisini ileri geri iterek mastürbasyon yaparken gördüm.Fakat o beni görmedi ve hiç farketmedi. mastürbasyon yapması normal ama odasına kapanıp zamanının çoğunu bu şekılde harcıyor ve odasindan cikmiyor.Bunu cok asiri yaprigini dusunuyorum.Acaba bu mastürbasyon sorunu sünnetsiz olmasından mi kaynaklanır? Cunku bu konuyu bir arkadasima anlattigimda bunun sunnetsiz oldugundan kaynaklandigini ve sağlık açıssından da hemen sünnet olmasini tavsiye etti.Ama oğlum şu an 13 yaşını bitiriyor ve ben de yalniz anneyim eğer sünnet olmak istemezse ne yapacağımı bilmiyor...

22 Nisan 2014 02:23
Prof. Dr. Nuran Gürses Doktora Sor

Prof. Dr. Nuran Gürses tarafından cevaplandı.

3 yas cinsel farklilasma

DR. Hanim MERHABA BENİM 38 AYLIK BİR OĞLUM VAR. 1-2 AYDIR ELİNİ DEVAMLI PENİSİNE GÖTÜRÜYOR HATTA PİCAMASINI SIYIRIP OYNUYOR GÜZELLİKLE ANLATMAYA ÇALIŞMAMIZA RAĞMEN HUYUNDAN VAZGEÇİREMEDİK BAZAN BRAZ TATLI SERT OLMAYA ÇALIŞIYORUM GENE İŞE YARAMIYOR HATTA BİZE KENDİSİNE KARIŞTIĞIMIZ İÇİN KIZIYOR, ZAMANLA GEÇERMİ DİE BEKLEMEMİZE RAĞMEN BİR GELİŞEME GÖREMİYORUZ, BU DURUM HAKKINDA NE YAPABİLİRİZ ÇOCUĞU BU ALIŞKANLIĞINDAN NASIL KURTARIRIZ YADA ZAMANLA GEÇERMİ, ÇOCUĞUN KENDİ CİNSEL KİMLİĞİNİN OLUŞTUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM BU DÖNEMDE ANCAK BUDURUM NEKADAR DEVAM EDİCEK.

5 Nisan 2014 06:42
Prof. Dr. Nuran Gürses Doktora Sor

Prof. Dr. Nuran Gürses tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube