Çocuk Cerrahisi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Kabizlik sorunu

Mrblar benm 28aylik oglum var kucuklukten bari kabizligimiz var ama son bir senedir kabizligimiz bitmisti arada oluyordu hemn geciodu neyse simdi 5 gundur tuvalet egitimine basladik cis guzel yapio alisti ama kabiz oldugu icin kaka yapmiyor. Fitil verdim ole yapti. Birde duphalac ilac veriyorum. Nasil duzene sokabiliriz kaka sorununu lutfen yardim edin. Bu arada basur yada kanama gibi bi sikayetimiz yok sadece kabiz.

28 Mayıs 2020 12:37
Op. Dr. Arzu Özyer Bektaş Doktora Sor

Op. Dr. Arzu Özyer Bektaş tarafından cevaplandı.

Çocuğumun Makatında şişlik ve morluk var

Hocam iyi günler dilerim.Üç buçuk yaşında oğlumun makatında kan toplanması şeklinde morluklar var.2 haftadır fark ettik.Kakasını sert top şeklinde yapıyordu.2 haftadır kabızlığına da dikkat ettik kakası düzeldi rahat yapıyor fakat geçmedi sanki daha da arttı. Poposunu silerken makatın içine kaçıyor ve görünmez oluyorlar.Zaman zaman kaşıntısı da oluyor.Malum virüs salgını nedeniyle hastaneye de başvuramadık ne yapmamızı önerirsiniz ?İyi çalışmalar dilerim.

13 Mart 2020 17:55
Op. Dr. Özgür Aktaş Doktora Sor

Op. Dr. Özgür Aktaş tarafından cevaplandı.

Makatta et parçası

Merhaba hocam makatim da küçük bi et parçası çıktı ağırı da yapıyor ne yapmam lazım . Bundan 1 yıl önce doktora gittim dıştan muayene ettiğin de hemoroid demişti. Ama et parçasını yeni hissettim

24 Nisan 2019 23:34
Prof. Dr. Orkan Ergün Doktora Sor

Prof. Dr. Orkan Ergün tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube