Çocuk Cerrahisi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 4 soru cevaplandı.

Kunduracı göğsü

Hocam merhaba, oğlum 2008 doğumlu. Kendisinin küçüklüğünden hafif dereceli olmakla beraber beri kunduracı göğsü tipi göğüs yapısı var. Bugüne kadar gözlemledik. Herhangi bir sorun yaşatmadı. Ara ara götürdüğümüz kalp doktorşarı da şimdilik bir sorun yok, takip etmeye devam edin demişti. Ancak şimdi ergenlik çağında ve bize söylediği herhangi bir sırunu olmamakla beraber sanki bize biraz büyümüş gibi geldi. Oğlumuz aynı zamanda 7 yıldır lisanslı yüzücü. Bu konuda nasıl bir yol izleyelim.

19 Nisan 2021 22:29
Prof. Dr. Orkan Ergün Doktora Sor

Prof. Dr. Orkan Ergün tarafından cevaplandı.

Göğüs Kemiği Çıkıntısi

Size Ege Üniversitesinde randevu alarak mi muayene olabiliyoruz nasıl iletişime geçebiliriz kızım rahatsiz da göğüs kemiğinde çıkınti var

15 Ağustos 2019 02:39
Doç. Dr. Zafer Dökümcü Doktora Sor

Doç. Dr. Zafer Dökümcü tarafından cevaplandı.

Pektus ekskavatum

Hocam merhaba kunduracı göğsü denilen gögüs yapısına sahibim. Vücut geliştirme soruyla ilgilendiğim için ameliyata pek sıcak bakmıyorum. Vacum bell tedavisi uyguluyormusunuz bilgi alabilirmiyim rica etsem.

3 Mayıs 2019 00:48
Doç. Dr. Zafer Dökümcü Doktora Sor

Doç. Dr. Zafer Dökümcü tarafından cevaplandı.

KUNDURACI GÖĞSÜ

İyi günler Erdal Bey ben Hüseyin AR 21 yaşındayım ve kunduracı göğüs yapısı bulunan bir gencim. Açıkçası çok rahatsız olmaya başladım. Bu konuda beni detaylı bilgilendirebilir misiniz. Birde ücret hakkında bir bilgilendirme yaparsanız çok mutlu olurum.

7 Temmuz 2018 13:15
Op. Dr. Erdal Karakaya Doktora Sor

Op. Dr. Erdal Karakaya tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube