Beyin ve Sinir Cerrahisi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

beyin emarı

İyi günler hocam size bir sorum olacak annemin boynunda 4 yıldır fıtık var son iki aydır baş dönmesi şikayeti ile Tekrar doktora gitti Doktor boyun ve beyin emarı istedi emar sonuçlarını yorumlarsanız sevinirim. "SERVİKAL SİPİNAL MR İNCELEMESİNDE" *Servikal lordoz düzleşmiştir *C3-C7 düzeylerinde intervertebral diskte posterior kesimlerde anterior aranoid mesafeyi daraltan osterofit konpleksleri izlenmiştir. C4-5 düzeyinde spinal korda şüpheli bası izlenmektedir. "BEYİN MR İNCELEMESİNDE" Her iki serebral hemisfer frontal lobta beyaz cevher yerleşimli milimetrik boyutta nonspesifik gliotik değişiklikler izlenmiştir.

11 Nisan 2017 19:21
Doç. Dr. Tuncay Kaner Doktora Sor

Doç. Dr. Tuncay Kaner tarafından cevaplandı.

Bel agrsısı

Mrb hocam ben epidural ile normal Doğum yaptım 20 ay geçti üstünden iğne agrıdan hala duramıyorum iğne yeri belirgin bi şekilde agrıyor yatsam uykumdan ağlayarak kalkıyorum haftanın 3 günü başım agrıyor beyin cerrahına gittim emar temiz dediler bu iğne yeri hep agrı yapıcakmı böyle zor durumdayım gerçekten sağlıklı girdiğim Doğumdan yarım çıkmış gibiyim

7 Nisan 2017 09:04
Doç. Dr. Tuncay Kaner Doktora Sor

Doç. Dr. Tuncay Kaner tarafından cevaplandı.

Spina bifida

Merhaba.kizim su an 4,5 yasinda.6 aylikken spina bifida teshisi ile ameliyat oldu.sinirler kanala alindi.hic sorun yasamadik.ama simdi gece uyurken degil gunduzleri cok sik kaka kaciriyor.aciklik bel kismindaki omurdaydi.bu hastaligi ile ilgili olabilir mi.duzelir mi.ameliyat mi gerekir.kalici bi sorun mudur.yardimci olabilirmisiniz.tesekkur ederim.

21 Mart 2017 17:32
Doç. Dr. Tuncay Kaner Doktora Sor

Doç. Dr. Tuncay Kaner tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube