Beyin ve Sinir Cerrahisi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Bas Dönmesi

Hocam merhabalar bende boyun duzlesmesi c45 c56 disklerinde kucuk fitikciklar çıktı boynum Kafamı taşımıyor gibi sorunuyla doktora girmiştim yani boynum pek ağrımıyordu . Bir doktor da eden yıl boynun yası bir insan boynu gibi demisti ki 21 yaşındayım .. Hocam benim sorunum ise hareket ederken Yürürken ve yahut yatar vaziyetteyken cok rahatım ama hareketsiz bir şekilde oturunca yada ayakta dikilince bi kotu oluyorum çeneme destek verip rahatlıyorum . Boyle sersemlik hissi bas Dönmesi degil de farklı bir sey sanki alnımı terketmiyor baEn durmaya Çalışınca desteksiz . Bir doktor spinazol sorunu olabilir dedi olabilir mi hocam bu nedir nasıl kurtulabilirim . Anlamadım boyun duzlesmesinin etkisi mi lutfen beni aydınlatın hocam sağlıklı günler

12 Eylül 2015 11:30
Prof. Dr. Tunçalp Özgen Doktora Sor

Prof. Dr. Tunçalp Özgen tarafından cevaplandı.

Beyınde basınc

Sayın doktor bey ,benım 3 yıl once beynımde basınc,denge bozuklugu,hafıf mıde bulantısı oldu.Aynı durum 4ay once ve ıkı hafta once gene oldu 9-10 gun ıcınde gecıyor.Yanlız yatarken ara ara beynıme ataklar oluyor ceryan carpmıs gıbı.2-3 sanıye devam edıyor.Beynıme bakıldı(CT cekıldı).Bırsey gorulmedı fakat benım bu durumumun sebebı ne olabılır acaba tehlıkelı olabılırmı benı bılgılendırırsenız sevınırım,tesekkurler.

25 Ağustos 2015 05:08
Prof. Dr. Tunçalp Özgen Doktora Sor

Prof. Dr. Tunçalp Özgen tarafından cevaplandı.

göz arkasında kitle var ne yapabilirim

Merhaba hocam Annemi baş dönmesi yüzünden doktora götürdü Tomografi sonucunda göz arkasında kitleye rastlanıldi. Ne yapmam gerekiyor.

9 Mart 2014 19:23
Prof. Dr. Tunçalp Özgen Doktora Sor

Prof. Dr. Tunçalp Özgen tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube