Sorularda Ara

Aile Hekimliği - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 4 soru cevaplandı.

hangi bölüme muayene olmalıyım

merhabalar. ben yoğun derece öksürüyorum 2 gündür ilk gün fıstık yeşili tarzında balgam çıkarıyordum. bugün pas renginde ve çookca. vücudum hassaslaştı. tenim acıyor. göğüs bölümümde nefes alıp verdikçe fazlaca hırıltı oluyor. gece nefesimi hırıltı içerisinde alıp verebiliyorum. ayrıca son 3 senedir bu vakitlerde bu şekilde hastalığım başlıyor ve zatürreye kadar ilerliyor. faranjit, bronşit olmam da cabası. bu durum da neler yapmam lazım. hangi bölüme gitmem gerekiyor. şuan samsun omü fak. gitme imkanım var. ama hangi bölüme bilmiyorum. aile hekimliğimi, göğüs cerrahisi mi göğüs hastalıkları mı...???

19 Kasım 2012 13:45
Dr. İhsan Küncü Doktora Sor

Dr. İhsan Küncü tarafından cevaplandı.

kızım aşı olmalı mı?

merhaba kızım 4. sınıfın başlarında tetenoz aşısı olmuştu şuan 8. sınıfa gidiyor ve okulda tetenoz yetişkin tip difteri aşısı yapılıyormu sizce olmalımı ? geçmişte olduğu aşının süresi devam ediyor mu ? ve şuan olursa sakıncalı olur mu ? cevaplarsanız sevinirim teşekkürler.

6 Ekim 2012 19:17
Dr. İhsan Küncü Doktora Sor

Dr. İhsan Küncü tarafından cevaplandı.

uyurken ellerimde ve bacaklarımda uyuşma

uykudan uyandığımda ellerimde ve sol baldırımda uyuşma hissediyorum ama ne oluyor demeden uyuşmalar geçiyor, ve yatakdan ilk kalkdığım ayaklarımın üstüne zor basıyorum yada uzun zaman oturmuşsam hangi branş dr başvurmam gerektiğini bilmiyorum ve bunlar neden olurlar 42 yaşında yaklaşık 85 kg bir bayanım çok teşeküürler

27 Eylül 2012 00:12
Dr. İhsan Küncü Doktora Sor

Dr. İhsan Küncü tarafından cevaplandı.

vitamin

merhabalar. ben 16 yaşındayım. D vitamini eksikliği var. Bana doktorum Devit-*** *** ** ml verdi. Bazı yerlerde enjeksiyonla bazı yerlerde direk içilir yazıyor. Nasıl kullanmalıyım ?

26 Eylül 2012 17:21
Dr. İhsan Küncü Doktora Sor

Dr. İhsan Küncü tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube