Merhaba İbrahim Bey; Eşim 27 yaşında erkek 5 gün önce skolyoz ameliyatı geçirdi.ameliyat sonrası bağırsakta gaz sanıcısı ameliyatın 3. günü başlayıp 7. günü son buldu.Ağrının geçmesiyle birlikte kasıklarında ve testislerinde ağrı şikayeti var.Bu normal mi? NOT:Gaz sanıcısının geçebilmesi için gün içinde çok fazla yürüyüş yaptı ve genellikle 2-3 saatlik uyku ile hareket etti. Şimdiden desteğiniz ve yardımınız için teşekkürler.
Merhaba bahsi geçen ağrı şikayetinizde aşırı hareket etkisi tabiki olabilir ama testis ağrısı için yinede bir ürolog muayenesi uygun olacaktır isterseniz bu alanda size yardımcı olabilecek arkadaşlarımız mevcut geçmiş olsun.
Merhaba İbrahim Bey; İlginizden dolayı teşekkürler. Şu anda buz kompleksi yaptıktan sonra bir sıkıntısı kalmadı. İyi Günler
Rica ederim geçmiş olsun