Hocam merhabalar sakalımda sivilce boyutunda, yarım santimden daha küçük çapa sahip sakalkıran çıkmış olabilecegini düşünüyorum. sakallarım cok gür olmadıgı için ve genelde kısa tuttugum için uzayınca dikkatimi cekmişti. ilk olarak 1 bucuk yıl önce farkettim. Bu arada yaşım 23. Öncesinde orda sakal var mı yok mu emin olamadım. bahsettiğim boyutta bu şekilde bir sakalkıran çıkmıs olabilir mi? varsa tedavisi için geç kalınmış mıdır?
Bahsettiğiniz tablo sakal kırana çok benzemiyor. Bu durumu anlamak için sakallar biraz uzunken bir dermatoloji uzmanına muayene olmanızı öneririm.
Hocam cevap verdiğiniz için teşekkür ederim en kısa zamanda doktora gidicem. Eger sakalkıran olmadıgı anlaşılırsa o bölgede önceden hic sakal cıkmadıgı anlamını mı taşır? başka sebeplerden ötürü dökülme olabilir mi?
Normal dökülmeler olabilir. Saçta nasıl belli bir süre sonunda kıllar dökülüyorsa sakalda da aynı durum söz konusudur.