Doktorsitesi.com

Saç ekimi bakımı

HT

Hüm*** T***

30 Aralık 2019
Merhaba hocam arkadaşım yaklaşık 8-9 ay kadar önce saç ekimi yaptırdı sonrasında 3 seans prp işlemi yaptırdı. Şuan ne tür bi bakım önerirsiniz serumlar vs ya da son zamanlarda popüler olan mavi su kullanılmasını tavsiye eder misiniz?
2 cevap
113 görüntülenme

Cevaplar (2)

HT
Sadece saç ekimi yaptırmış birine serum vs tavsiye eder misiniz diye fikir almak istedim. Durumu hakkında bir şey sormadım bu yönde cevaplayabilirdiniz. İyi günler.
1 Ocak 2020
Uzm. Dr. Şerafettin Saraçoğlu
Uzm. Dr. Şerafettin Saraçoğlu
Dermatoloji
Saçlı deriyi görmeden ve deri yapısını değerlendirmeden öneride bulunamıyoruz. Ekzeması var mı, kepeklenme sorunu var mı, ya da derideki farklı bir sorunu için farklı bir tedaviye ihtiyacı var mı gibi bir çok soruyu bazen sadece bir bakıyla değerlendirmek gerekir. Dolayısıyla mutlaka bir dermatoloji uzmanı tarafından değerlendirilip durumuna özel bir tedavi önerilir. umarım yaklaşımımı anlatabilmişimdir. Yani bir öneri dediğinizde öyle görür değerlendirmeden olmuyor.
3 Ocak 2020