co
Soru Sahibi
28 Aralık 2013 17:57

ne yapmalıyım???

Hocam saygılar rahatsızlığımı bir türlü çözemedim öncelikle ilk rahatsızlandıgım zamandan anlatayım ağustos ayında idrarım koyu cıkmaya ve birazda ağrı yapmaya başlayınca acile gittim ordaki doktor bey bana önce ultrason cekelim dedi o çekildi bir şey çıkmadı sonra idrar tahlil verdim onda kan cıktı oda bana dediki sende taş var dedi bir kça ilaç verdi bir kaçgün snra işyerinde idrara cıkarken bir takılma oldu pirinç büyüklüğünde bir şey cıktı galiba taştı ben tabi bundan snra günlük 2,5 lt sudan az içmiyordum agrım sızım kalmadı fakat mesanede yanma vardı bu yanmam 10 gün sürdü sonra oda gecti herşey düzeldi derken birgün camii de namazda bana bir heyecan geldi ordan durdugum yerde vücüdum sallanıyordu sonra eve gittim uyuyayım dedim uyuyamıyorm kalbim hızlı carpıyordu 2 gün uykusuz idare ettim sonunda uzm bir kardiyo hocasına gttim önce ekg çekildi ritim hızım 119 cıktı sonra kardiyolog eko ilebaktı ve holter taktı ve guatr ve kansızlık testi için kan testi verdim hocam bir gün sonra yeniden gittim bütün testlerim cok iyimiş kalbimde bir sorun olmadıgını olsaymış holter ve ekoda cıkacagını söledi.Fakat ben düzelemedim dinlenmek için uzansam hemen hissediyorum kalbimin attıgını özellikle uyumak istediğimde birde yemeklerden sonra başlıyor.yemeklerden sonra midem de şişkinlik bazen oluyor bnde gecmeyen bir farenjit ve agız kokusu da var.

0
2 cevap
000 görüntülenme
Cevaplar (2)
Uzm. Dr. Ümit Çetinkaya
Uzm. Dr. Ümit Çetinkaya
Dahiliye - İç Hastalıkları

Holter'de kayda değer çarpıntı çıkmadı mı? Sizin çarpıntı şikayetiniz tarif ettiğiniz şartlar altında psikolojik kaynaklı gibi görünüyor. Bilinç altında sizi geren/endişelendiren bir şey mi var? Belki de bir psikiyatriste görünmeniz iyi olacak...

28 Aralık 2013 21:44
co
Soru Sahibi

hocam holter sonucum da 1 tane 155 birtanede gece uyurken 55 vardı kardiyolg genel ritimlerim normal oldugunu birsıkıntı olmadgını başka sbeblere bakmama söledi 4 aydır böleyim inanın baya zorlanıyorum.Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim bu arada pasiflora denen şuruptan içmeye yeni başladım daha bir etkisinide göremedim..

29 Aralık 2013 00:17
Uzm. Dr. Ümit Çetinkaya
Uzm. Dr. Ümit Çetinkaya
Dahiliye - İç Hastalıkları

Eczaneden Seredial adlı doğal takviyeyi alıp sabah ve akşam birer adet kullanın . Ayrıca yine günde iki kere Beloc zok 25mg. kullanmanız iyi olacaktır.

29 Aralık 2013 00:23
Uzm. Dr. Ümit Çetinkaya
Uzm. Dr. Ümit Çetinkaya Dahiliye - İç Hastalıkları

Yazar toplam 1405 soru cevapladı.

Doktorun Cevapladığı Diğer Sorular
demir eksikliği Uzm. Dr. Ümit Çetinkaya
İDRAR YOLU İLTİHABI Uzm. Dr. Ümit Çetinkaya
ORLİSTAT Uzm. Dr. Ümit Çetinkaya
Viral Hepatit-B Bulaşma Yolu ? Uzm. Dr. Ümit Çetinkaya
Demir eksikliği anemisi Uzm. Dr. Ümit Çetinkaya
Dahiliye - İç Hastalıkları İle İlgili Diğer Uzmanlar
Uzm. Dr. Fatih Pektaş
Uzm. Dr. Fatih Pektaş Dahiliye - İç Hastalıkları
Uzm. Dr. Matin İskandarov
Uzm. Dr. Matin İskandarov Dahiliye - İç Hastalıkları
Uzm. Dr. Gülnar Kazimzade
Uzm. Dr. Gülnar Kazimzade Dahiliye - İç Hastalıkları
Uzm. Dr. İsmigül Yazıcı
Uzm. Dr. İsmigül Yazıcı Dahiliye - İç Hastalıkları
Prof. Dr. Tevfik Demir
Prof. Dr. Tevfik Demir Dahiliye - İç Hastalıkları
Facebook Twitter Instagram Youtube