merhaba bu bilgilere nasıl ulaşırız ne yapmamız gerekir lutfen bize yardımcı olun çok zor durumdayız
Merhaba, Bulunduğunuz şehirde bu tip tedavilerle uğraşan doktrolara ulaşmanız gerekir. Eğer İstanbulda iseniz bana gelebilirsiniz. Bulunduğunuz şehir yazarsanız eğer tanıdığım varsa önerebilirim.
ruhi bey daha önce size yazmıştım çift taraflı ses teli gemlikte bursa oturuyorum bursada altarnatif ltıp doktoru varmı hastalığa çare olurmu lütfen bize yardımcı olun teşekürler
Merhaba, Bursada alternatif tıp sayılmasa da ozon tedavisi ile başarılı sonuçlar alan bir doktor arkadaşımız var, kendisi ile görüşmenizi öneririm. Ozonpark diye internette arama yaparsanız ulaşabilirsiniz. Sağlıklı günler dilerim.