lenfosit oranı %30,1 monosit oranı %31 nötrofil oranı %22,9 blast oranı %7,1 CD yüzdeleri tüm hücre grubundan verilmiştir. rapor bu şekilde babam 67 yaşında MDS raeb 1 dedi doktor 1. evre orta gibi dedi tedavi şansı nedir? şu an ilk kez kemoterapi için hastaneye yattı. 1 kür uygulanıyor.
Tek küratif (hastalığı yok edici) yönem ilik nakli olduğu için allojenik iik nakli açısından değerlendirme gerekirç Bu evrede Sağlık Bakanlığı ilik naklini standart tedavi olarak öneriyor ve sigortalar bunu karşılıyor.
Tek küratif (hastalığı yok edici) tedavi yöntemi ilik nakli olduğu için allojenik iik nakli açısından değerlendirme gerekirç Bu evrede Sağlık Bakanlığı ilik naklini standart tedavi olarak öneriyor ve sigortalar bunu karşılıyor.
Tek küratif (hastalığı yok edici) tedavi yöntemi ilik nakli olduğu için allojenik iik nakli açısından değerlendirme gerekir. Bu evrede Sağlık Bakanlığı ilik naklini standart tedavi olarak öneriyor ve sigortalar bunu karşılıyor.