Doktorsitesi.com

Lustral ve Ereksiyon

MB

Meh*** B***

8 Şubat 2018
Merhaba, 2.5 yildir Lustral kullaniyorum, son donemde ereksiyon sorunlari yasamaya basladim. Kontrollu sekilde Lustral isimli antidepresani biraktim. Bu yan etkiler kalici midir, normal halime doner miyim? Ayrica idrar yaparken yanma sorunu yasiyorum bir suredir, urologa gittim doktor ultrasondan bakip kronik prostatit teshisi koydu. Ereksiyon sorunu buna bagli da olabilir mi?
3 cevap
1339 görüntülenme

Cevaplar (3)

MB
Hocam peki cialis isimli ilacin prostatit tedavisi devam ederken kullanildiginda prostatta kanlanmayi artirdigindan tedaviye destek anlaminda katkisi oldugu yaziyor bazi yerlerde. Cialis kullanilabilir mi? Bir zarari olur mu?
11 Şubat 2018
MB
Hocam "kullanabilirsiniz" dediğinizde "zararı olmaz" olarak anladım, peki prostatit illetinin iyileşmesi anlamında faydası olur mu? Prostatta kanlanma sağlaması vs gibi şeylerin doğruluk payı var mı? Yoksa şehir efsanesi mi? Teşekkürler.
15 Şubat 2018