Hocam yaklaşık 20 gündür soguklardan itibaren ayakkabımında su almasından sonra beri sağ kasık sağ kaburga altı ve sağ leğen kemiği ağrım var aşırı bi idrar isteğim yok ama ben kendimi bildim bileli herkesten çok tuvalete giderim benim merak ettiğim bu belirtiler sadece kronik prostatiti gösterebilir mi yoksa basit bi şekilde ayakların üşümesinden sonrada ortaya cıkıp geçebilir mi?
Olabilir ancak prostat orta hat lezyonu olduğundan pek taraf seçmez. Sağ taraftaki bu şiddetli şikayetler başka nedenlerle de ortaya çıkabilir.
Mrb hocam iyisinizdir umarım cipro kullandım prostatit ten kurtuldum diebilirim çok şükür yalnız işeme hızım deişmedi hala rahat yapamadıgım bi üroflowmetri sonucumda ortalama akım 6.5 tepe akım 13 çıkmıstı evde kendim 500 ml su şişesini 40 saniyede doldurdum düz mantık 500/40:=12.5 die düşünürsek üroflowmetrim anormal diebilirmiyiz:)
EVET BU AKIM HIZI DÜŞÜK ANTİBİYOTİK TEDAVİSİ DIŞINDA İŞEME HIZINIZI ARTTIRMAK İÇİN DE TEDAVİ GEREKEBİLİR.