Verdiginiz bilgi için teşekkürler hocam benim gözümde tembellik ve dediğim gibi dereceli bunun lazerle tedavisinin maliyeti ne olur ayrica lazer yapildiktan sonra askerî hastanelerden göz muayenesinden gecebilir miyim kac dereceye kadar düşürülür.
Eğer numaranız ile göz korneası uyumlu ise numaranız sıfırlanır. Ve göz muayenesinden sağlıklı olarak çıkarsınız.
Peki hocam Göz derecesi sifirlandiginda askeri hastanede göz muayenesine girildigi zaman yazilari okuyamasamda makinaya soktuklarinda dereceler 0 çıktığı zaman görüyor mu kabul edilir ?
Gökmen bey, amaç makinede gözünüzün sıfır çıkması değildir. Amacımız ve sizden askeri hastanede istenilen şey yazıları tam olarak okuyabilmenizdir.
Şimdi hocam uzamanlikta yazıları okunup okunamamasinda pek önem vermiyorlar ancak okunamadigi zaman makinede bakiyorlar göz derecelerini yaziyorlar raporun üzerine yaklaşık 2.5 dereceye kadar olanlar heyetten gecebiliyorlar fakat ben bu sekilde gözümün derecesini lazerle düşürdük diyelim tembellik yine fark edilir mi k.bakmayin cok soru soruyorum ama ben cok istiyorum asker olmayi bir de daha onceden ordu da arkadaşımın tavsiyesi ile goz doktoruna gitmiştim tedavisinin olmadığını söylemişti bundan 2 yil once
.