Merhaba kudret hanım iki gündür adetim gecikti ikinci günün sonunda çok hafif kahve rengi bir leke gordm ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
Merhaba İki gün gecikme normalde de olabilir. Daha fazla gecikirse gebelik testimyaotırmanızda fayda var İyi günler
Merhaba kudret hanım yaşım 26, 15 günden beri ensemde başımın üst kısmında gözlerimde sürekli bir ağrı var ara ara sol koluna vuruyor ağrı tansiyonumu takibe aldım büyük tansiyon 15 16 küçük tansiyonumda 4 5 çıkıyor ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
Merhaba Bir dahiliye uzmanına muayene olmanızda fayda var
Merhaba kudret hanım eczaneden tas aldım pozitif çıktı sonra adet oldum kimyasal gebelik dediler bu bir kaç kez oldu problem ney öğrenmek istiyorum neden böyle oluyor..?
Merhaba Eczaneden aldığınız testler her Zaman doğru olmayabilir. Tekrarlayan kimyasal gebelikleri ve düşüklerin araştırılması için bir kadın doğum uzmanı tarafından muayene edilmenizde fayda var İyi günler
Tsk ederim iyi günler.
İyi günler
Merhaba kudret hanım gebelik testi yaptm evde pozitif çıktı iki günde bir sabah aç karınla tekrarladim yine pozitif çıktı bunu 3 4 kez tekrarladim aynı sonucu aldm ağzımda metal bir tat var, midem çok bulanıyor sık sık tuvalete cikiyrm halsizlik ve yorgunluk var adetime 3 gün var hamilemiyim.? Bu şekilde erken belli olması normalmi.?
Merhaba Erken belli olabilir. Adetinizin bir hafta geçmesiyle doktora başvurursanız ultrasonda kese görünecektir. İyi günler
Teşekkür ederm iyi akşamlar.
İyi akşamlar
Merhaba kudret hanım 8 haftalık hamileyim bir anda icim titriyr elim ayağım boşalıyor yorgun ve uykusuz hissediyorum ve hiç doymuyorum ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz.
Merhaba Gebeliğin bu haftaları için bu şikayetler normal. Ara öğünlerde meyve yemeye dikkat edin. İştahınızı bu kontrol edecektir. İyi günler