Boyun germe nedir? tedavi süreci nasıldır?

Boyun germe nedir? tedavi süreci nasıldır?

Tıpkı yüz bölgesinde olduğu gibi, boyun bölgesindeki önceden önlem alınmamış sarkma ve kırışıklıklar boyun germe ameliyatı ile tedavi edilebilir.

Boyun germe işlemi de fazladan cilt kesisi gerektirmez. Bazı durumlarda doku enjeksiyonları cildin daha genç ve gergin görünmesini sağlarken, çene altında yağ birikimi olduğunda, gıdının ortadan kaldırılması için bölgedeki yağlar alınabilir.

Bu şekilde boyun bölgesi, tıpkı alın ve yüz bölgesinde olduğu gibi revize edilerek daha genç ve doğal bir görünüm kazandırılır.

Tedavi Süreci

Boyun germe operasyonunun ardından dikişleri zorlayacak hareketlerden kaçınmak gerekir. Pansuman yapmak ve sıcak su teması yapmamak önemlidir. 

Bu makale 11 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Op. Dr. Onur Sümer

Op. Dr. Onur SÜMER, 1980 yılında İskenderun’da doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini İskenderun'da tamamlamıştır. Lisans öncesi öğrenimlerinin ardından İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini 2004 yılında tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Kliniği’nde 2011 yılında tamamlamıştır. 2009 yılında Prof. Dr. İsmail Kuran ve ekibi ile çalışan Dr. SÜMER, 2010 yılında Belçika’da UZ Gent Üniversitesi Plastik Cerrahi Bölümü’nde dünyaca ünlü estetik ve rekonstrüktif meme cerrahı Prof. Dr. Moustapha Hamdi‘nin fellowship’i olarak çalışmıştır. Daha sonra, yüz estetiği ve yüz germe konusunda bir otör kabul edilen Patrick Tonnard’ın operasyonlarında gözlemci olarak bulunan Dr. SÜMER, çene-yüz cerrahisi alanında Avru ...

Etiketler
Boyun germe ameliyatı
Op. Dr. Onur Sümer
Op. Dr. Onur Sümer
İstanbul - Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi
Facebook Twitter Instagram Youtube