Selülit

Selülit

Selülitte AWT tedavisi. AWT (akustik dalga terapisi)

Selülitte, bölgesel incelmede, cilt gerginliğinde ve lenfatik aktivasyonda gözle görülür uzun süreli tedavi başarısı. Deri elastikiyeti yaşla beraber azalır. Tipik portakal kabuğu görüntüsü özellikle kalçalarda, bacaklarda ve kolların üst kısmında belirginleşir. AWT vücudun etkilenmiş bölgelerine akustik ses dalgalarının uygulandığı modern, etki derecesi yüksek bir yöntemdir.

Uygulama öncesi jel uygulanır. Ortalama her selülit terapisi yaklaşık 30 dakika sürer. Selülitin derecesine göre 3-4 gün aralıklarla 8-10 seans sürer. Günlük 2-3 litre su tüketimi yağların mobilizasyonunu arttırır. Her yaşta uygulanabilir. Derinin doğal elastikiyetini ve sıkılığını geri kazanmasına yardımcı olur. Uygulama yapılan bölgede cilt gerginliği artar, selülit görüntüsü azalır ya da kaybolur, yağ doku volümü azalır, lenfatik dolaşım artar, kas kondüsyonu ve gerçek tam kat doku aktivasyonu olur.

Uygulama Bölgeleri;

-kalçalar

-kolların üst kısımları

-bacaklar

-karın bölgesi

-yüz bölgesi

Bu makale 19 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Dr. Mehtap Uğur

Dr. Mehtap UĞUR SEVİLMİŞ, 1971 yılında Bursa'da doğmuştur. Lisans öncesi öğrenimini 1989 yılında Bursa Anadolu Lisesi'nde bitirmesinin ardından İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde tıp eğitimine başlamıştır. 1997 yılında eğitimini tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. 2 yıl Çorum'da pratisyen hekim olarak çalışmasının ardındam Bursa'ya dönmüş olan Dr. Mehtap UĞUR SEVİLMİŞ, Gemlik'te devlet hastanesi, sağlık ocağı ve toplum sağlığı merkezinde 8 yıla yakın süre görev yaptıktan sonra devlet memurluğundan ayrılmıştır. Bu sırada Medikal Estetik Hekimliği Sertifikası olmak üzere Nöralterapi, Medikal Ozon uygulaması, Kinesioloji, Mikrosistem akupunktur sertifikasyonlarını tamamlamış ve Turan Cerrahi Tıp Merkezi'nde çalışmaya başlamıştır. Yurtiçi ve yurtdışı kongreler, workshoplarla eğitimine halen devam etmekte olan Dr. Mehtap UĞUR SE ...

Etiketler
Selülitte tedavi yaklaşımı
Dr. Mehtap Uğur
Dr. Mehtap Uğur
Bursa - Medikal Estetik Tıp Doktoru
Facebook Twitter Instagram Youtube