Uzm. Dr. İbrahim Yeşildağ

4.8

Saç sağlığı, Güneş Yanığı, Kaşıntı

“” Devamı

Uzm. Dr. İbrahim Yeşildağ

Uzm. Dr. İbrahim YEŞİLDAĞ, lisans öncesi öğrenimlerinin ardından Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini 2005 yılında başarıyla tamamlayarak Tıp Doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise, Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamlayarak Dermatoloji Uzmanı olmuştur. 

2014 Yılında Sakarya’da hasta kabulüne başlayan Dr. İbrahim Yeşildağ, son 5 yıldır dermatoloji, estetik dermatoloji, dermatocerrahi ve lazer uygulamaları üzerine hizmet vermektedir. Mesleki hayatına özel klinikte devam etmek isteyen başarılı doktor, 2018 yılında özel İNLOVA KLİNİK’i kurarak hastalarına burada hizmet vermeye başladı.
Sosyal yaşamdaki aktifliği ile bilinen Dr. İbrahim Yeşildağ, sağlık sektörü sivil toplum kuruluşlarından; Türk Dermatoloji Derneği, Kozmetoloji ve Dermatoloji Akademisi Derneği, Türk Dermatocerrahi Derneği, Estetik ve Kozmetik Dermatoloji Derneği, Dermatoloji- Dermatopatoloji Estetik ve Anti-Aging Akademi Derneği üyesidir.
Dr. Yeşildağ, Sakarya’nın Serdivan ilçesinde kurduğu özel kliniğinde bir yıldır dermatoloji ve estetik dermatoloji üzerine hizmet vermektedir. Deri hastalıkları tedavisinin yanısıra istenmeyen benler, siğiller, tırnak batması gibi durumlarda uygun cihazlarla ve mikrocerrahi ile tedavi planlanmaktadır. 
Estetik hizmeti almak için kliniğe gelen hastalar botoks, dolgu, iple yüz germe, fokuslu ultrason (hifu) gibi ameliyatsız yüz germe işlemleri ile istedikleri yüz hatlarına kavuşmaktadır. Altın iğne radyofrekans tedavisi ile akne, akne izi, skar izi, çatlak gibi problemlerine çözüm üretilmektedir. Ayrica plazma enerjisi ile ameliyatsız göz kapağı estetiği yapılmaktadır.
Özel İNLOVA Kliniğinde; botoks, dolgu, ameliyatsız yüz germe gibi türlü estetik uygulamaları ile birlikte lazer epilasyon ve cilt bakımı hizmetleri verilmektedir.
Cilt bakımında son dönemin en etkili yöntemi hydrofacial sistemi kullanılmaktadır. Ayrıca kişinin akne, leke ve antiaging problemlerine yönelik organik maskeler ile tedavi uygulanmaktadır.
Bu hizmetlerin yanısıra Lazer epilasyon ünitesi bulunan kliniğinde; her tür kıl yapısına uygun son sistem diode buz lazer sistemi ile acısız, sızısız, kısa vadede etkin sonuçlar elde edilmektedir. 
Özel İNLOVA KLİNİK’te, estetik uygulamaları ile birlikte zayıflama ünitesi de bulunmaktadır. Hizmetlerin diyetisyen kontrolünde verildiği zayıflama ünitesinde; soğuk lipoliz, lenf drenajı ve g5 masajı bulunmaktadır. Bölgesel zayıflamada Soğuk lipoliz, Mezoterapi ile kombine edilerek daha sağlıklı ve daha hızlı sonuçlar elde edilmektedir. Lenf drenajı ile vücuttaki ödemin atılımı sağlanırken, g5 masajı ile aktif selülit tedavisi uygulanmaktadır. Günlük hayatınıza uygun diyet programları diyetisyen kontrolünde düzenlenmektedir.
 

İnlova klinik
Kemalpaşa Mah Medeniyet Cad No:8/101 Serdivan/Sakarya
En Yakın Uygunluk
Hizmetler
Leke tedavisi Botoks - dolgu Fokuslu ultrason ile yüz germe Dolgu uygulamaları Cilt bakımı ve akne tedavisi Devamı
İmkanlar
Wi-fi Online Doktor Danışma İkram Devamı
Ödeme Yöntemleri
Kredi kartı ile ödeme Nakit Devamı
Randevu Hattı

Hakkında

Uzm. Dr. İbrahim YEŞİLDAĞ, lisans öncesi öğrenimlerinin ardından Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini 2005 yılında başarıyla tamamlayarak Tıp Doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise, Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamlayarak Dermatoloji Uzmanı olmuştur.  Devamı

Diploma Aldığı Kurum

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ

Mesleki Tecrübe

Hizmete Başlangıç: 04.2024
Deneyim: 1 Yıl

Yabancı Dil

Arapça, İngilizce

Ekibim

Gül ozkarak

Deneyimler

İnlova klinik (2024 - Devam ediyor)

Ücret Bilgisi

Muayene ücretlerini öğrenmek için ara 0 (850) 811 73 64

Görüşler

Görüşlerinizi önemsiyoruz!
Görüşlerinizi önemsiyoruz!

Uzmanlar ile ilgili görüşlerinizi belirtmeden önce moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.

4.8

Zamanlama

4.8

İlgi

4.8

Ortam

4.8
sk
Sen*** K*** Doğrulanmış yorum verified
Zamanlama
İlgi
Ortam
02.12.2020

Görüşü Şikayet Et

Yorum randevu sonrasında eklendi.
Dil*** Ş***
Zamanlama
İlgi
Ortam
17.08.2017

Arkadaşımın tavsiyesiyle gideceğim bir doktordur ilk bilgi alıcam umarım sorunlarımın çaresini bulurum ve sizede hemen Öneririm Görüşü Şikayet Et

Sık Sorulan Sorular

Uzm. Dr. İbrahim Yeşildağ ile nasıl iletişime geçerim?

Uzm. Dr. İbrahim Yeşildağ için online veya telefonla randevu alabilirsin.

Uzm. Dr. İbrahim Yeşildağ için nasıl randevu alabilirim?

Uzm. Dr. İbrahim Yeşildağ ile iletişime geçmek için bu telefon numarasını ara: +908508117364

Uzm. Dr. İbrahim Yeşildağ nerede çalışıyor, iletişim bilgileri nedir?

Uzm. Dr. İbrahim Yeşildağ İnlova klinik bünyesinde çalışıyor. İletişim bilgileri için profilini ziyaret et.

Uzm. Dr. İbrahim Yeşildağ hangi uzmanlık alanında hizmet veriyor?

Uzm. Dr. İbrahim Yeşildağ Dermatoloji uzmanıdır. Saç sağlığı, Güneş Yanığı, Kaşıntı alanlarında hizmet veriyor ve Leke tedavisi, Botoks - dolgu, Fokuslu ultrason ile yüz germe hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Ücretsiz Randevu Oluştur

Doktorsitesi.com üzerinden randevu oluşturmak ücretsiz.

Kapat
Haritada Gör
Yakın Çevredeki Dermatoloji Uzmanları

Serdivan

Adapazarı

Daha fazla
Facebook Twitter Instagram Youtube