Prof. Dr. Müjgan Alikaşifoğlu

5.0

Yeme Bozuklukları, Sık Tekrarlayan Enfeksiyon, Ergenlikte psikososyal gelişim

5.0

“Müjgan Hocamız yaklaşık 2 yıldır kızımızın doktorudur. Bu dönemde bir ameliyat, bir ciddi rahatsızlı...” Devamı

Prof. Dr. Müjgan Alikaşifoğlu

Prof. Dr. Müjgan ALİKAŞİFOĞLU, lisans öncesi eğitimlerinin ardından Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi' nde başladığı tıp eğitimini 1984 yılında tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. 1994 yılında ise İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı' nda ihtisasını yapmış ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olmuştur.

Uzmanlık eğitimi sonrasında 1994 - 1995 yılları arası Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi' nde  Uzman Hekim, 1995 - 2004 yılları arası İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı' nda, 1998 yılında Albert Einstein College of Medicine, Montefiore Medical Center. Adolesan Unitesi, New York / Gözlemci Hekim, 1998 yılında  Los Angeles Childrens Hospital, Adolesan Unitesi, Los Angeles / Gözlemci Hekim, 2004-2010 yılları arası İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı / Adolesan Bilim Dalı' nda, Doç. Dr., 2011 - 2017 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı / Adolesan Bilim Dalı, Prof. Dr. olarak görev yapmış olan Prof. Dr. Müjgan ALİKAŞİFOĞLU mesleki çalışmalarına Acıbadem Altunizade Hastanesi' nde devam etmektedir.

Prof. Dr. Müjgan ALİKAŞİFOĞLU, International Association of Adolescent Health (IAAH), Society for Adolescent Medicine and Health, European Paediatric Association (EPA/UNEPSA), Türk Pediatri Kurumu Derneği, Adolesan Sağlığı Derneği, Milli Pediatri Derneği,MAGAM (Mediterranian Action Group for Adolescent Medicine) , Türk Pediatrik Metabolizma ve Beslenme Derneği üyesidir.

Acıbadem Altunizade Hastanesi
Altunizade Mah. Yurtcan Sok. No: 1 Üsküdar/İstanbul
Hizmetler
Aile ve çocuk danışmanlığı Çocukta gelişimi izleme Büyüme takibi Çocuk beslenme Aşı takibi Devamı

Hakkında

Prof. Dr. Müjgan ALİKAŞİFOĞLU, lisans öncesi eğitimlerinin ardından Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi' nde başladığı tıp eğitimini 1984 yılında tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. 1994 yılında ise İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı' nda ihtisasını yapmış ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olmuştur. Devamı

Diploma Aldığı Kurum

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

Yabancı Dil

İngilizce

Görüşler

Görüşlerinizi önemsiyoruz!
Görüşlerinizi önemsiyoruz!

Uzmanlar ile ilgili görüşlerinizi belirtmeden önce moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.

5.0

Zamanlama

5.0

İlgi

5.0

Ortam

5.0
BB
Bur*** B***
Zamanlama
İlgi
Ortam
19.06.2023
Çocukta gelişimi izleme
Acıbadem Altunizade Hastanesi

Müjgan Hocamız yaklaşık 2 yıldır kızımızın doktorudur. Bu dönemde bir ameliyat, bir ciddi rahatsızlık ve sayısız okul başlangıç dönemi rahatsızlıklarımız oldu. Tüm bu rahatsızlıkların teşhis ve tedavisinde kendisi kızımızı büyük bir özveriyle takip etti, 7/24 kendisine ulaşabildik, her zaman yanımızda olduğunu bize hissettirdi. Rahatsızlığımız olmadan kendisini ziyaret ettiğimiz rutin kontrollerimizde bizi her zaman doğru yönlendirdi, kızımla çok özenli ilgilendi. Fiziksel ve zihinsel gelişimini, beslenmesini, hatta psikolojik durumunu yakından inceledi. Ayrıca kendisindeki müstesna bir erdem olarak gördüğüm üzere, en ufak bir burun akmasında ya da öksürükte kolaya kaçarak antibiyotik ilaç verip bizi eve göndermedi; sadece gerçekten gerekli durumlarda bu çözüme başvurdu. Engin hekimlik tecrübesinin yanında kızımla kurduğu iletişimin yüksek kalitesi ve içtenliği de, hastane fobisi olan kızımı rahatlattı, Müjgan Hocamız artık onun gönüllü olarak ziyaret ettiği “Doktor Teyzesi” oldu 😊. Mesleğine saygısı bu kadar yüksek, insani yönü bu kadar kuvvetli hekimlerimizin varolduğunu görmek sevindirici, kendisini tanığımız için kendimizi şanslı hissediyoruz. Görüşü Şikayet Et

GG
Gok*** G***
Zamanlama
İlgi
Ortam
12.09.2018

Soruma ayrintili bir cevap verip ve tavsiye bulunduğunuz için teşekkürler. Soruma ayrintili bir cevap verip ve tavsiye bulunduğunuz için teşekkürler Görüşü Şikayet Et

Sık Sorulan Sorular

Prof. Dr. Müjgan Alikaşifoğlu ile nasıl iletişime geçerim?

Prof. Dr. Müjgan Alikaşifoğlu için online veya telefonla randevu alabilirsin.

Prof. Dr. Müjgan Alikaşifoğlu nerede çalışıyor, iletişim bilgileri nedir?

Prof. Dr. Müjgan Alikaşifoğlu Acıbadem Altunizade Hastanesi bünyesinde çalışıyor. İletişim bilgileri için profilini ziyaret et.

Prof. Dr. Müjgan Alikaşifoğlu hangi uzmanlık alanında hizmet veriyor?

Prof. Dr. Müjgan Alikaşifoğlu Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanıdır. Yeme Bozuklukları, Sık Tekrarlayan Enfeksiyon, Ergenlikte psikososyal gelişim alanlarında hizmet veriyor ve Aile ve çocuk danışmanlığı, Çocukta gelişimi izleme, Büyüme takibi hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Son 30 günde profil görüntülenmesi

Ücretsiz Randevu Oluştur

Doktorsitesi.com üzerinden randevu oluşturmak ücretsiz.

Kapat
Takvim Bulunamadı.

Bu uzmandan online randevu alabileceğin bir takvimi bulunmuyor.

Randevu Takvimi Talep Et

Talep Et

Kapat
Vazgeç
Form gönderilirken hata oluştu. Tekrar dene.
Başarılı Formunuz başarıyla gönderildi.
Bu uzman henüz Doktorsitesi.com üzerinden online randevu kabul etmiyor.

E-posta adresini bırak ve uzman randevu kabul etmeye başlayınca sizi bilgilendireceğiz.

Kişisel verileriniz, aydınlatma metni kapsamında işlenmektedir.
Facebook Twitter Instagram Youtube