Meme Kanserinde Erken Tanı, Noninvaziv girişimsel radyoloji, Tomosentez rehberliğinde vakumlu meme biyopsisi
“Muayenesi ve hastaya güleryüzlü yaklaşımı, bilgilendirmesi oldukça iyi, çok memnun kaldım, teşekkür ...” Devamı
Prof. Dr. Emel Durmaz Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 1992 yılında mezun oldu. Burdur’da 1992-1994 yılları arasında mecburi hizmetini tamamladıktan sonra Ankara Yüksek İhtisas Hastanesi’nde radyoloji ihtisasına başladı. Dr. Durmaz Akdeniz Üniversitesi’ne 2000 yılında radyoloji uzmanı olarak geri dönmüş ve bu tarihten sonra ağırlıklı olarak meme hastalıklarının tanısı ve girişimsel radyolojik işlemleri üzerine yoğunlaşmıştır. Akdeniz Üniversitesi’nde yardımcı doçent doktor (2006-2012), doçent doktor (2012-2017) ve profesör (2017-2022) olarak toplam 22 yıl hizmet vermiştir. Prof. Dr. Durmaz kariyer hayatı boyunca 40’dan fazla uluslararası dergilerde sunulan ve çoğunluğu meme hastalıkları ile ilgili bilimsel çalışmalar yapmış ve hem ulusal hem de uluslararası düzeyde 30’dan fazla bilimsel toplantıya davetli konuşmacı olarak katılmıştır. Prof. Dr. Emel Durmaz meme kanseri ve diğer meme hastalıklarının tanısı üzerine 22 yıldan fazla bir deneyime sahiptir. Meme kanseri tanısı dışında olası benign görünen meme kitlelerin takibi, meme biyopsi teknikleri, meme tümörlerinin ameliyatsız tedavi yöntemleri üzerine Varisson Radyoloji Merkezi’nde çalışmalarına devam etmektedir.
Yurtdışı deneyimler:
1. European Institute of Oncology, 2006, Milan, İtalya
2. UICC Project for ICRETT fellowship: CSPO (Istituto Scientifico Prevenzione Oncologica), 2007, Firenze, İtalya
3. ERASMUS öğretim üyesi değişim programı, 2013, Milan Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyoloji Aldığı Ödüller ve projeler
1. EUROSON 18. Avrupa Ultrasonografi Kongresi poster dalında birincilik ödülü, 2006
2. 8. Ulusal Meme Hastalıkları Kongresi, Sözlü bildiri dalında birincilik ödülü, 2005
3. 26. Ulusal Radyoloji Kongresi, sözlü bildiri dalında mansiyon ödülü, 2005
Prof. Dr. Emel Durmaz Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 1992 yılında mezun oldu. Burdur’da 1992-1994 yılları arasında mecburi hizmetini tamamladıktan sonra Ankara Yüksek İhtisas Hastanesi’nde radyoloji ihtisasına başladı. Dr. Durmaz Akdeniz Üniversitesi’ne 2000 yılında radyoloji uzmanı olarak geri dönmüş ve bu tarihten sonra ağırlıklı olarak meme hastalıklarının tanısı ve girişimsel radyolojik işlemleri üzerine yoğunlaşmıştır. Akdeniz Üniversitesi’nde yardımcı doçent doktor (2006-2012), doçent doktor (2012-2017) ve profesör (2017-2022) olarak toplam 22 yıl hizmet vermiştir. Prof. Dr. Durmaz kariyer hayatı boyunca 40’dan fazla uluslararası dergilerde sunulan ve çoğunluğu meme hastalıkları ile ilgili bilimsel çalışmalar yapmış ve hem ulusal hem de uluslararası düzeyde 30’dan fazla bilimsel toplantıya davetli konuşmacı olarak katılmıştır. Prof. Dr. Emel Durmaz meme kanseri ve diğer meme hastalıklarının tanısı üzerine 22 yıldan fazla bir deneyime sahiptir. Meme kanseri tanısı dışında olası benign görünen meme kitlelerin takibi, meme biyopsi teknikleri, meme tümörlerinin ameliyatsız tedavi yöntemleri üzerine Varisson Radyoloji Merkezi’nde çalışmalarına devam etmektedir. Devamı
AKDENIZ ÜNIVERSITESI
Türkiye Yüksek İhtisas Hastanesi
Hizmete Başlangıç: 06.2007
Deneyim: 18 Yıl
İngilizce
Uzmanlar ile ilgili görüşlerinizi belirtmeden önce moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Zamanlama
İlgi
Ortam
Prof. Dr. Emel Durmaz için online veya telefonla randevu alabilirsin.
Prof. Dr. Emel Durmaz Özel Varisson Radyoloji bünyesinde çalışıyor. İletişim bilgileri için profilini ziyaret et.
Prof. Dr. Emel Durmaz Radyoloji, Meme Radyolojisi uzmanıdır. Meme Kanserinde Erken Tanı, Noninvaziv girişimsel radyoloji, Tomosentez rehberliğinde vakumlu meme biyopsisi alanlarında hizmet veriyor ve Manyetik rezonans görüntüleme (mrg- mri), Meme ultrasonu, Karotis ultrasonografisi hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.
Doktorsitesi.com üzerinden randevu oluşturmak ücretsiz.
Bu uzmandan online randevu alabileceğin bir takvimi bulunmuyor.
Randevu Takvimi Talep EtHSG (Histerosalpingografi) / Rahim filmi
İğne-Tel Yöntemi ile Meme İşaretleme
Daha fazla