Yağ enjeksiyonu !

Yağ enjeksiyonu !

Kendi dokunuz ile tazelenin demek yağ enjeksiyonu için yerinde bir tariftir.  Cildin gençleşmesi, cilt kalitesinin artması gibi etkileri bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Yüz dahil birçok alanda her nedenle olursa olsun yer değiştirmiş kaybolmuş tüm dokular için yağ dokusu elimizde depo gibi hem yerine koymak hem de şekillendirmek için kullanılabilir.

Yağ enjeksiyonu kalça büyütme ve meme büyütmede sıkça uygulanan gayet güvenli, iyi sonuç alınan bölgelerdir. Uygulandığı bölgede %60’lara kadar kalıcılık sağlanabilir. Kullandığımız doku bizim dokumuz olduğu için kötü sürprizlerle  karşılaşmayız. Diğer dolgu malzemelerinde nadir olarak gördüğümüz doku reaksiyonu yağ enjeksiyonunda görülmez. Doku mühendisliği alanındaki gelişmeler ışığında kök hücre çalışmaları devam etmektedir. Kök hücre zenginleştirilmiş yağ enjeksiyonu son yıllarda hızlaca hayatımıza girmiş kliniğimizde de başarı ile uygulanan bir yöntem olarak yerini almıştır.

Yağ enjeksiyonu öncesinde değerlendirme açısından birçok açıdan çekilmiş olan panoromik fotoğraflar çekilir. Anestezi tipi genelde sedasyon anestezi dediğimiz kısmi baygınlık hali olacak şekilde planlanır. Anestezi doktoru tarafından değerlendirilen kan testleri açısından uygun olan hastalar tam aç olacak şekilde ameliyat sabahı hastaneye gelirler. Yüze makyaj yapmamaları ve ameliyattan 1(bir)gün önce banyo yapmaları önerilir.

Yağ enjeksiyonu fiyatları için seçilecek anestezi şekli ve uygulanacak cerrahi işleme göre doktorunuz tarafından uygun alternatifler sunulacaktır.

Bu makale 11 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Op. Dr. Altuğhan Cahit Vural

Aslen Giresun Göreleli olan Op. Dr. Altuğhan Cahit Vural, 1981 yılında Ankara'da dünyaya geldi. İlkokul eğitimini İstanbul'da, ortaokul ve lise eğitimini ise Ankara'da tamamlayan Dr. Vural, 1999 yılında Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tıp eğitimine başladı ve 2006 yılında tamamlayarak tıp doktoru unvanını aldı. Plastik cerrahi üzerine olan ihtisasına 2006 yılında Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilimdalı’nda asistanlık görevi ile başladı. İhtisası öncesinde ise 2005 yıllında Edinburgh Western General Hospital’da James Mander ile çalışma şansı elde etti. İhtisas süresince geçen 6 yıllık asistanlık süresi dolunca gönüllü olarak Van Erciş’e uzman olarak atandı ve mecburi hizmet görevini orada tamamladı. Dr. Vural, Türkiye’nin tek resmi akredite estetik cerrahi fellowship programı ...

Etiketler
Yağ enjeksiyonu ile meme büyütme
Op. Dr. Altuğhan Cahit Vural
Op. Dr. Altuğhan Cahit Vural
İstanbul - Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi
Facebook Twitter Instagram Youtube