Sorularda Ara
Branş

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

merhaba doktor bey.benim kızım 5 aylık.vajinada yarı yarıya yapışıklık var.

merhaba doktor bey.benim kızım 5 aylık.vajinada yarı yarıya yapışıklık var.doktoru krem verdi. tedaviye devam ediyorum ama netice alamadım.15 gün sonra açılmazsa cerahi doktoruna götür dedi.beni bu konuda aydınlatabilirmisiniz.korkmaya başladım.çişinide bir kaç gündür yapamıyo.ve çok huzursuz.bununla ilgisi varmıdır.ne yapmalıyım.kız çocuğu nihayrtinde , ileride başka problem yaşarmı.beni aydınlatırsanız sevinirim.teşekkürler.

20 Haziran 2011 19:32
Op. Dr. Ali Bozkurt Doktora Sor

Op. Dr. Ali Bozkurt tarafından cevaplandı.

merhaba,oğlumuz şu anda 5 aylık.herhangi bir sağlık sorunumuz yok.oğlumuzu

merhaba,oğlumuz şu anda 5 aylık.herhangi bir sağlık sorunumuz yok.oğlumuzu sünnet ettirmek istiyoruz.balıkesirde oturuyoruz.doktorumuz sami derinyol sizi tavsiye etti.fakat ben anestezi konusunda endişeliyim.genel anestezi yapılmasını istemiyorum.lokal anesteziyle yapılabilir mi?birde hastane de mi yapılması iyi yoksa muayenehanede mi olması iyidir.cevabınız için teşekkürler.

16 Haziran 2011 10:25
Op. Dr. Ali Bozkurt Doktora Sor

Op. Dr. Ali Bozkurt tarafından cevaplandı.

kabızlık sorunu nasıl çözülür

MUAYENEHANE TEL NO BİLDİREBİLİR MİSİNİZ?BALIKESİRDE İKAMET ETMEKTEYİM. 20 AYLIK BİR KIZIM VAR. DOĞDUĞUNDAN BERİ GAZ PROBLEMİ VAR. 7 AYDAN SONRA REFLÜ TEŞHİSİ KONDU. 1.5 AY İLAÇ TEDAVİSİ GÖRDÜ. 1 YAŞINDAN SONRA KABIZLIK PROBLEMİ BAŞLADI. REFLÜSÜ GEÇTİ DERKEN BU SEFER KABIZLIK NEDENİYLE KUSMAYA BAŞLADI. KABIZLIK İÇİN DOKTORUN VERDİĞİ DUPHALAC ADLI İLACI DÜZENLİ KULLANMAMIZA RAĞMEN HALA KABIZLIK SORUNU YAŞIYOR,2 GÜN YAPMADIKTAN SONRA 3.GÜN YAPMADAN ÖNCE KUSMA BAŞLIYOR. ULTRASON CİHAZINIZ VAR MI?

1 Aralık 2010 11:25
Op. Dr. Ali Bozkurt Doktora Sor

Op. Dr. Ali Bozkurt tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube