Sorularda Ara

Veteriner - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

yavru kedi besleme

merhaba 1.5_2 aylık bır kedi sahiplendim. Kedim kuru mama yemiyor yaş mamaya bayılıyor çok zayıf kilo alsın diye yaş mamayla kuru mamayi karıştırıp veriyorum içindeki kuru olanları yemiyor sadece yaş mama versem zararlı mı olur ?

25 Haziran 2018 09:25
Veteriner Hekim Mevlüt Akçay Doktora Sor

Veteriner Hekim Mevlüt Akçay tarafından cevaplandı.

Kedim ishal ve kusuyor

Merhaba. Kedime kısırlastırılmadan önce coronavirüs teşhisi konmustu. Kedim 15 aylık dişi British shorthair. Kısırlastırmada bir sorun yasamadık. Hatta iştahıda acıldı. Herşey normal gidiyordu fakat yıllık karma aşısını yaptırdık Pazartesi günü. Perşembe günü olduğunda dışkısı hafif cıvıga dönüktü. Cumartesi tamamen ishal oldu. Antibiyotik tedavisine baslanıldı 3 gün iğne oldu. Bu sabah yani aşıyı olmasının üstünden 9.gün ve değişik bir şekilde kustu.canikır pro denilen macun verilmisti dğn aksam. Sanki onun rengi acılmısta onu kusmus gibiydi ama köpüklü hafif beyaza yakındı. Neden böyle oluyor anlayamadık. Bu durumda ne yapılmalı? Gercekten cok korkuyoruz. Kedimizi kaybetmek istemiyoruz. Ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazırız. Yardımcı o...

5 Haziran 2018 10:39
Veteriner Hekim Mevlüt Akçay Doktora Sor

Veteriner Hekim Mevlüt Akçay tarafından cevaplandı.

Corona virüsü

Geçen hafta Perşembe günü kedimin tırnağını kestirdik vki gün ama o sonraki yemesi içmesi azaldı halsizleşti ve ateşi çıktı böyle olunca veterinere götürdük ve test sonucu corona virüsü çıktı sonra bir test daha yapıldı derecesi 63 çıktı dediler 5 günlük antibiyotik ve vitamin için gittik evdede kendimi 1,5cc interferon verdik. 3 gün bu tedavi iyiydi 4. Gün gittiğimizde ateşi 40 derece çıktı ateş düşürücü ve tedavi devam etti 5. Günde ateş vardı gittiğimizde ve yine aynısı ve son tedaviden sonra dönündüğümüzde interferon verince kustu o gecenin sabahıda halsizleşip ağzı köpürüp pıhtılı kan ağzından atarak öldü. Sizden ricam bu virüsten mi yoksa yapılan ilaçlardan mı?

26 Mayıs 2018 00:28
Veteriner Hekim Mevlüt Akçay Doktora Sor

Veteriner Hekim Mevlüt Akçay tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube