Üroonkoloji - Sorular ve Uzman cevapları
Hocam merhaba, birkaç gün sülük sık ve uzun süreli ereksiyon durumum oldu, sonra penisin ucunun içi çamaşırın içimde zorlanınca acımaya başladı, 1 hafta devam etti, antibiyotik kullandım geçmedi, tahlil yaptım enfeksiyon yok. İçinde kızarıklık var. Sonradan penisin dışı yanmaya, renk değiştirmeye başladı, sünnet derisi hassaslaştı ve üzerinde küçük kabarcıklar oluşmaya başladı onlar et beni gibi kalmaya başladı. Şu anda penisin mantar kısmının kenarı kızarık ve hafif kabarık, çamaşıra sürtünce ve duştan sonra yanma yapıyor. 20 gün oldu geçmedi, neden olabilir ne yapabilirim
21 Ağustos 2021 18:30Prof. Dr. Barış Nuhoğlu tarafından cevaplandı.
Hocam 40 yaşındayım.Penis içinde yaklaşık 4 sene önce oldu. Cinsel ilişki esnasında partnerimle ilişki esnasında hafifçe ısırması sonucu yeşil mercimek büyüklüğünde bir ödem oluştu. Üroloji doktoruna göründüm. PEYRONİE dedi. Fakat bu konuda çok bilgiye sahip değilim dedi.Zamanla eğrilme olacak dedi. Fakat doktorun söylediği gibi peniste ödemde büyüme yada eğrilik oluşmadı. Ağrı yok fakat cinsel ilişkide penis sertken bazen inmeye başlıyor. Bu sorun olmadan önce kısa aralıklarla 3-4 kez orgazm olurken artık 1 kereden sonra psikolojik olarak isteksizlik oluşuyor.
14 Nisan 2020 07:49Prof. Dr. Barış Nuhoğlu tarafından cevaplandı.
Hocam benim penisimde ve baş kisminda ciddi derecede yanık gibi izler ve yaralanmalar var ve çok şiddetli kaşınma meydana geliyor. Defalarca araştırdım urolojiye gitmem gerektiği söylendi. Urolojiye gittim fakat cildiyeye yönlendirdi orayada gittim oda tekrar urolojiye sevk etti ve hiç bir şekilde çözüm bulunmadı acaba bunun nedeni nedir?
25 Kasım 2019 02:30Prof. Dr. Barış Nuhoğlu tarafından cevaplandı.