Üroloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 9 soru cevaplandı.

sertleşme sorunu ve erken boşalma

Hocam, ben 35 yaşındayım. Erken boşalma ve sertleşme (yeterince sertleşememe yada olan sertliği sürdürememe) sorunum var. 5 yıllık evliyim. Evliliğim süresince bu sorunlarla boğuşuyorum. Çeşitli cinsel içerikli ilaçlar, teknikler denedim ama faydasız. Defalarca hekime başvurdum ama ilgilenmiyorlar ki bir-iki tahlil yapıyorlar, herşey normal diyorlar. İlaç yazıyorlar gönderiyorlar. İlaçları (testocaps, evicap ve cipralex) kullanıyorum herşey normale dönüyor ama sonrası yine aynı yine aynı... kalıcı bir çözüm yok. Bu durum hem beni hem eşimi rahatsız ediyor. Bıktım artık. Elimden birşey de gelmiyor. Lütfen bana yardım edin.

25 Eylül 2014 23:49
Op. Dr. Oktay Üçer Doktora Sor

Op. Dr. Oktay Üçer tarafından cevaplandı.

kan gelmesi

Hocam merhaba. 24 yasinda normalde haftada bir falan mastürbasyon yapan biriyim. İki gun üst üste yaptim ve ikinci gün meniyle birlikte kan geldi. Daha sonra da idrarimda cok az bi kan görüyorum. Daha doğrusu idrarda değil zevk suyu vb gelirse kan görünüyor ama idrarda bir sey yok. İdrar kanalindan sperm kanalina geçince kan geliyor yani ben öyle düşünüyorum çünkü idrarda sıkıntı olmuyor. Neden olabilir ne yapmaliyim? Şimdiden teşekkür ederim.

8 Ağustos 2014 09:10
Op. Dr. Oktay Üçer Doktora Sor

Op. Dr. Oktay Üçer tarafından cevaplandı.

cinsel ilişki

iyi günler doktor bey. benim cinsel ilişki sırasında yaşadığım bir sorunu dile getireceğim. eşimle ilişki sırasında ereksiyon sorunu olduğunu düşünüyorum. yani sertleşme olduktan bir süre sonra yumuşama oluyor yada kondom taktığımda küçülme oluyor bu psikolojikmidir yani konsantre olamadığım için mi böyle oluyor. birde bu internette sürekli çıkan penis büyütücü hap reklamları aldatmacamı penisimin en büyük hali 11 cm ve kafama takılıyor cinsel ilişki sırasında bazı pozisyonlarda başarılı olamıyoruz buda kendime güvenimi kaybetmemi sağlıyor. penis büyütme hakkında bilgi verirseniz çok mutlu olurum. birde uşakta hangi hastanedesiniz eğer muayene gerekiyorsa gelebilirim ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. saygılarımla

20 Aralık 2011 02:06
Op. Dr. Oktay Üçer Doktora Sor

Op. Dr. Oktay Üçer tarafından cevaplandı.

Saygıdeger doktorum. benim sorunum prostat ile ilgili : 58 yaşındayım.çekti

Saygıdeger doktorum. benim sorunum prostat ile ilgili : 58 yaşındayım.çektirmiş oldugum ultrasonda 43*34mm prostat oldugu tespit edildi.bununla ilgigli olarak yaptırdıgım tahlillerde PSA total:0,75 PSA serbest: 0,41 olarak çıktı.bende daha önceden hipertansiyon vardı . hipersar 10 mm hap kullanıyorum.prostat için cardura isimli hap verildi. hapın prespektüsünde homotansiyon yan etki olarak bildirilmiş. ilaç kullandıgım için tansiyonum genelde *** *** **, *** *** ** gibi çıkıyor.prostat için verilen hapı kullanmam bende tansiyonunmu etkileyebilir mi. prostatımın ebatları ve tahlil sonuçlarıma göre bilgi verirseniz memnun kalırım. bu sonuçlarla prostat kanseri olma ihtimali olabilirmi teşekkür eder saygılar sunarım.

2 Eylül 2011 21:31
Op. Dr. Oktay Üçer Doktora Sor

Op. Dr. Oktay Üçer tarafından cevaplandı.

merhaba hocam Ben 28 yaşındayım. Sperm de azalma var hissedilir derecede

merhaba hocam Ben 28 yaşındayım. Sperm de azalma var hissedilir derecede ve bununla beraber ereksiyon sabahları hiç ereksiyon olmuyorum örneğin film izlereken bile ancak ten temasında oluyor (biraz gecikmeli) günlük yaşamda veya gün içersinde 3 veya 4 kez ereksiyon olurken şimdilerde hiç yok bi sıkıntı olduğunu tahmin ediyorum. Ama takdir ve öneri tabi ki sizden şimdien çok teşekkür ederim.

13 Temmuz 2011 01:06
Op. Dr. Oktay Üçer Doktora Sor

Op. Dr. Oktay Üçer tarafından cevaplandı.

iyi günler yaklaşık 1 senedir evliyim ve erken boşalma problemi yaşıyorun b

iyi günler yaklaşık 1 senedir evliyim ve erken boşalma problemi yaşıyorun bu bazen ilişkiye girmeden önce olduğu gibi bazen de 1 dakika gibi bir süre de olabilyor doktora yeni gittim ve 3 haftadır tahlil sonucu verilen şu ilaçları kullanıyorum bir değişiklik yok ne önerirsiniz testesteron tahlil sonucum:4.54 ilaçlar: esmax 20mg ilk 1o gün yyatmadan önce yarım sonra 1 tablet l- argemin toz sabah akşam 1 çay kaşığı aç karınla ayrıca bu toz sperm arttırcı değilmidir testesteronumda ı sorun car nu erken boşalmaya mı neden oluyor kafam karıştı biraz şu ana kadar uyku dışında bümnyemde bir değişiklik yok önerilerinizi bekliyorum teşekkürler iyi çallışmala

30 Haziran 2011 13:51
Op. Dr. Oktay Üçer Doktora Sor

Op. Dr. Oktay Üçer tarafından cevaplandı.

hocam muayenehanez var mı acaba oraya gelsem işim nedeniyle hafta içi hast

hocam muayenehanez var mı acaba oraya gelsem işim nedeniyle hafta içi hastaneye gelme şansım olmuyor

11 Haziran 2011 14:08
Op. Dr. Oktay Üçer Doktora Sor

Op. Dr. Oktay Üçer tarafından cevaplandı.

merhaba hocam. Eşim 5 aylık hamile 20 yaşında böbreklerinde intihaplanma ve

merhaba hocam. Eşim 5 aylık hamile 20 yaşında böbreklerinde intihaplanma ve böbrek büyümesi varmış idrar yaparken yanma böbreklerinde agrı var sık sık ateşleniyor kusuyor ilcede doktora cıktık ama benim icim hic rahat deyil idrar yollarındada intihap varmış bebege bir zararı olurmu sürekli serum alıyor ve hic bir gelişme yok hastalıgının ilerlemesinden korkuyorum ve hiç yemek yemiyor yedigi zaman kusuyor halsizlik bittinlik var ne yapacagımızı bilmiyorum. birazda korkuyorum bu hastalıgın riski varmı kesin çözümü kalıcıbi hasarı varmıdır yazınızı bekliyorum hocam şimdiden teşekürler.

11 Mayıs 2011 14:50
Op. Dr. Oktay Üçer Doktora Sor

Op. Dr. Oktay Üçer tarafından cevaplandı.

hocam benim penisim beneime kaçıyor 160 by 82 kg çok küçük tedavisi varmı

hocam benim penisim beneime kaçıyor 160 by 82 kg çok küçük tedavisi varmı teşekkürler

12 Nisan 2011 16:59
Op. Dr. Oktay Üçer Doktora Sor

Op. Dr. Oktay Üçer tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube