Sorularda Ara

Üroloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 4 soru cevaplandı.

merhaba. 27 yaşındayım. 5-6 senedir sertleşme sorunu yaşıyorum. Bu sorunum

merhaba. 27 yaşındayım. 5-6 senedir sertleşme sorunu yaşıyorum. Bu sorunumu çözmek için 1 senedir uğraşmam sonucu doktorun isteği üzerine 3 penil doppler çektirdim ve bunu 2 operatör 2 doçente gösterdim. hepsi bana VENÖZ KAÇAK teşhisi koydu. Bunun ameliyatla düzeltilebileceğini ancak çok iyi bi doktor tarafından ameliyat edilmem önerildi. Kendilerininde bazı teklifleri oldu ama bana istersen sende biraz araştırabilirsin dendi. bu ameliyatların bazılarında çok başarılı sonuçlar alınırken bazılarında sonuç alınamadığını söylediler. siz bu ameliyatı yapıyormusunuz ve sonuçları hakkında bilgi verirmisiniz.? saygılar.

9 Mart 2009 23:20
Op. Dr. Barış Kabadayı Doktora Sor

Op. Dr. Barış Kabadayı tarafından cevaplandı.

slm hocam 45 yaşındayım benim sorunum testislerimin altında ve kenarlarında

slm hocam 45 yaşındayım benim sorunum testislerimin altında ve kenarlarında genişleme var sanki testislerim boşlukta duruyor gibi bu durum benim cinsel hayatımıda da etkilyor bu sorununum tedavisi varmı ilaç veya cerrahi bana yardımcı olursanız çok sevinirim hocam saygılar

18 Eylül 2008 13:59
Op. Dr. Barış Kabadayı Doktora Sor

Op. Dr. Barış Kabadayı tarafından cevaplandı.

bi kızla ters ilişkiye girdim.sonrasında cinsel organımda işerken yanma ve

bi kızla ters ilişkiye girdim.sonrasında cinsel organımda işerken yanma ve süt renginde bi sıvı gelmeye başladı ..bi doktora gittim bikaç iğre vuruldum geçti ama.asıl sorunum geçmedi..su renginde sıvı devamlı olarak geliyo vede yumurtalarımda ağrı var..vede boşaldıktan sonra bi süre dokunamıyorum çok hassaslaştı..ne yapıcam lütfen bana yardımcı olun.. rosefin.tetradox.forsef.aksef bu ilaçları kullandım..

11 Eylül 2008 18:58
Op. Dr. Barış Kabadayı Doktora Sor

Op. Dr. Barış Kabadayı tarafından cevaplandı.

hocam 1yıllık evliyiz çocugumuz olmadı ve varikosel çıktı sperm testimin so

hocam 1yıllık evliyiz çocugumuz olmadı ve varikosel çıktı sperm testimin sonuçları ; görünüm gri-opak,miktar 5,5,ph8,0,vizkozite akıcı,sıvılşma süresi 30,lökosit <1,aglutinasyon yok,1 mlde 0,9,toplm 4,95 doğradan inceleme yönt.ile 340 hareketsiz sperm,32 hareketli(ileri+yavaş+yerinde)sperm hücresi görldü.1hafta sonra ameliytı olucgım.şu anda bu sonuçlara göre sperm sayım kaç acebaAmeliyattan sonra normal yolla bebek sahibi olabilirmiyim.Yoksa sadece tüp bebek yönteminimi uygulatmam gerekiyor.

7 Eylül 2008 11:48
Op. Dr. Barış Kabadayı Doktora Sor

Op. Dr. Barış Kabadayı tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube