Üroloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Penisde kırılma

Merhaba hocam 15 yasında yım 2gün önce uyurken ufak bir acı ile uyandım ama sanki rüya gibi birşey hatırlıyorum penisimi parmağımı büker gibi 2 kere büktüm ama uykumda neden böyle birşey yapayım sonra uyandım ufak bir acı vardı kırıldım diye düşündüm şuan sola dogru biraz egrilik var ve boyutunda kuculme oldu ses duymadım kırılma sesi idrardan kan gelmedi acızen oluyor o olay akljma geldiğinde oluyor sadece acı bir oda fazla degil ama hissedebilecek bir acı birşeyler yaparken hiç acı olmuyor. Sizce muayene olmalımıyım aileme söylemelimiyim?

12 Haziran 2020 18:22
Op. Dr. Kemal Aytekin Dursun Doktora Sor

Op. Dr. Kemal Aytekin Dursun tarafından cevaplandı.

İdrar Problemleri

Merhabalar ben 21 yaşındayım. Benim yaklaşık 3 yıldır sık idrara çıkma problemim var. Bunun yanında idrar akışında yavaşlama, çatallı işeme var. Ağrı, kan vs yok. Üriner ultrason yapıldı ve bir şey çıkmadı. Üriflowmetrede idrar akımım yavaş çıktı ama doktorum bir şey demedi. Sizce problem ne olabilir? Ve prostat kanseri olmaktan korkuyorum sizce olma ihtimali nedir? Olsaydı ultrasonda gözükürdü sanırım?

20 Haziran 2019 02:51
Op. Dr. Kemal Aytekin Dursun Doktora Sor

Op. Dr. Kemal Aytekin Dursun tarafından cevaplandı.

Penil tramva

Merhaba hocam, 1 yıl önce tramva sonucu makata doğru (prostat olabilir) bir çökme hissettim, morarma kanama olmadı fakat bacak aramda şişlik ve cok fazla sızlamalarr vardı, şuan eraksiyon olunca penis kökünden sağa doğru bir eğrilik oluyor ve esnek duruyor, mastürbasyon yaparken bacak aramda hafif ağrı sızlama uyuşukluk hissedebiliyorum sertlesmemde sorun var Doppler idrar kan tahlilim de sorun yok, penis kırılması olabilir mi radyoloji uzmanina gidersem bunu anlayabilir mi? Bilir verirseniz sevinirim.

2 Haziran 2019 18:12
Op. Dr. Kemal Aytekin Dursun Doktora Sor

Op. Dr. Kemal Aytekin Dursun tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube