Üroloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 4 soru cevaplandı.

Kız arkadaşım düzensiz aralıklarla regl oluyor.

Çağrı Bey merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi kız arkadaşım bazen 2-3 ay arayla bazen de 6-8 ay arayla regl oluyor. Açıkçası bu durum tedirgin olmasına neden oluyor. Kız arkadaşımla herhangi bir cinsel ilişkim de olmadı. Sizce bu vakanın tıptaki ismi nedir ve bu durumun normale dönme ihtimali var mıdır ya da avantaj ve dezavantajları nelerdir? Görüşleriniz için teşekkür ederim.

19 Ağustos 2014 23:00
Prof. Dr. Çağrı Güneri Doktora Sor

Prof. Dr. Çağrı Güneri tarafından cevaplandı.

İ.Y.E

merhaba doktor bey benim geçmek bilmeyen kronik idrar yolu enfeksiyonum var 2 senelik evliyim 6 ay evvel 6haftalıkken kalp atışı yavaşladığı için bebeğimi kaybettim aynı gün içerisinde yine idrar yolu enfeksiyonuna bağlı ataklar yasadım idrardan kan gelimi kasıkta batmalar acaba vücudumdaki enfeksiyon nedeniyle bebeğin kalbi yavaşlamış olabilir mi? artık kullandığım antibiyotikler işe yaramıyor bol su içiyorum günde 3 litre ama bi faydası olmuyor balayı sistiti dediler ama bir türlü geçmiyor hamilelik döneminde diocid kullandım kürtajdan sonra cipro ve roxin kullandım ama care yok tekrarlıyor kültürde ecoli bakterisi çıkyor bu bakteri yüzünden bebeğin kalbi yavaşlamış olabilir mi cevaplarsanız sevinirim :)

17 Temmuz 2014 12:31
Prof. Dr. Çağrı Güneri Doktora Sor

Prof. Dr. Çağrı Güneri tarafından cevaplandı.

peniste şişme

doktor bey banyo yaptıgımda birden penis üstünde damarın şiştigini gördüm ve bu 2 gündür geçmedi baya kalınlaştı damar bu nedendir acaba testislerim de agrıyor sag taraf ciddi birşeymidir

11 Temmuz 2014 17:33
Prof. Dr. Çağrı Güneri Doktora Sor

Prof. Dr. Çağrı Güneri tarafından cevaplandı.

idrarda kan

Hocam ben belimde ağrı (böbrek tarafında)ve idrarımda koyu sarı renk ve koku şikayetiyle üroloji doktoruna muayene oldum. Doktorum bel ağrısı olabileceğini söyledi. Üriner sistem US adlı ultrason çekildi ve herşey normal gözüküyor. Kan ve idrar tahlili yaptırdım İdrarımda kan varmış. İdrar tahlilimde normal değerler dışındaki değerler şunlar. pH 8 Blood (+) Lökosit miktarı 3 eritrosit miktarı 6 Kan tahlilimde ise kreatinin normal değerler altında 0.69 Doktorum taş olabileceğini söyledi. Tomografi çektirdim ve temiz çıktı. Üşütmüş olabileceğimi söyledi. Hocam sizce kötü bir durum var mıdır?18 yaşındayım.

13 Aralık 2013 18:51
Prof. Dr. Çağrı Güneri Doktora Sor

Prof. Dr. Çağrı Güneri tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube