Üroloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

prostatit

Hocam Merhaba, Yaklaşık 3 hafta önce peniste yanma ve sanki sürekli idrar kaçıracakmışım hissi nedeniyle doktora gittim. Sürekli acil işeme ihtiyacı duyuyordum ve idrar kaçıracakmışım hissi duyuyordum. İlk gittiğim üroloji doktoru kum yada taş olabilir dedi ve kan,idrar tahlili ve rontgen filmi cekildi. Sonuçların temiz olduğunu bazen kum vb. durumlarda tahlil ve filmde cıkmadıgını soyledı. Hippurin, Etol 600, Üripass ilaclarını verdı fakat şikayetim geçmeyince başka bir doktora gittim. Yeni gittiğim doktor PROSTATIT olduğumu, tahlillerin bu hastalıkta temiz çıktığını ve 1 ay boyunca sabah akşam CIPRO 500mg kullanmam gerektiğini söyledi. İlacı kullanmaya başladım hafif bi rahatlama var fakat bu sefer kabızlık yaşıyorum.Tuvalet ihtiyacımı gi...

6 Kasım 2014 09:38
Prof. Dr. Mustafa Kıraç Doktora Sor

Prof. Dr. Mustafa Kıraç tarafından cevaplandı.

prostat sıvısının çok gelmesi

hocam vereceğiniz cevap için şimdiden teşekkür ederim.hocam ilişkiden önce prostat sıvısı (zevk suyu) aşırı gelmeye başladı bu bir hastalıkmı hastalık değilse bile nasıl önleyebilirim.telefonla görüşmelerimde bile rahatsız edecek derece geliyo bu konuda çok rahatsızlık duyuyorum .

1 Kasım 2014 12:10
Prof. Dr. Mustafa Kıraç Doktora Sor

Prof. Dr. Mustafa Kıraç tarafından cevaplandı.

prostagood

hocam kronik prostatit için bir doktor prostagood recete ederken,başka bir doktor daha yaşın genç bu ilacı kullanma demektedir.neden iki doktor farklı söylemektedir.bu ilacın etkileri ve yan etkileri nelerdir?

17 Ekim 2014 13:51
Prof. Dr. Mustafa Kıraç Doktora Sor

Prof. Dr. Mustafa Kıraç tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube