Sorularda Ara

Üroloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 5 soru cevaplandı.

İdrar yavaş, sertleşme

Hocam merhabalar, yaklaşık 1 yıldır idrar akım hızı düşük, idrarı yeteri kadar atamama, sertleşme bozukluğu, penisin baş kısmında hissizlik var... Gittiğim doktorlar kr.prostatit dediler ama antibiyotikler işe yaramadı. Başka bir durum söz konusu olabilir mi? Sinirsel bir hasar olabilir mi?

14 Kasım 2015 16:46
Prof. Dr. Hasan Biri Doktora Sor

Prof. Dr. Hasan Biri tarafından cevaplandı.

prostatbuyumesi

Menü (#*** *** **) SORU Musat TRAKTİ prostatbuyumesi Hocam saygilar56j yasindayim bende agrili mesane hastaligi ve prostat volumu31cc psa1 bunun icin flomaks veya tamprost hapi onerildi flomax icince meni gelmiyor digerini icersem ayni durum olurmu gozumde ileri miypi-12,katarakt var gozume zarari varmi mesane icin yabanmersini onerildi ne dersiniz

4 Ekim 2015 17:50
Prof. Dr. Hasan Biri Doktora Sor

Prof. Dr. Hasan Biri tarafından cevaplandı.

prostatit

Hocam Merhaba, Yaklaşık 3 hafta önce peniste yanma ve sanki sürekli idrar kaçıracakmışım hissi nedeniyle doktora gittim. Sürekli acil işeme ihtiyacı duyuyordum ve idrar kaçıracakmışım hissi duyuyordum. İlk gittiğim üroloji doktoru kum yada taş olabilir dedi ve kan,idrar tahlili ve rontgen filmi cekildi. Sonuçların temiz olduğunu bazen kum vb. durumlarda tahlil ve filmde cıkmadıgını soyledı. Hippurin, Etol 600, Üripass ilaclarını verdı fakat şikayetim geçmeyince başka bir doktora gittim. Yeni gittiğim doktor PROSTATIT olduğumu, tahlillerin bu hastalıkta temiz çıktığını ve 1 ay boyunca sabah akşam CIPRO 500mg kullanmam gerektiğini söyledi. İlacı kullanmaya başladım hafif bi rahatlama var fakat bu sefer kabızlık yaşıyorum.Tuvalet ihtiyacımı gi...

6 Kasım 2014 09:37
Prof. Dr. Hasan Biri Doktora Sor

Prof. Dr. Hasan Biri tarafından cevaplandı.

prostatit

merhabalar hocam, bende 2 ay süredir prostatit hastalığı var.doktorum bana prostat küçültücü recete ile antibiyotik recete etti.prostat küçülünce iltihaplı alanda küçüleceği için daha az rahatsızlık verecekmiş.benim prostatım normal boyutlarda halbuki.böyle bir uygulamanın bana ne gibi bir zararı olur acaba.bir de hocam enjeksiyon iğnesiyle prostata antibiyotik salınımı gerçekleştiriliyormuş.avrupada böyle bir uygulama varmış.türkiyedede sanırım bir kişi var bunu yapan.sizin görüşleriniz nelerdir acaba.

2 Eylül 2014 09:47
Prof. Dr. Hasan Biri Doktora Sor

Prof. Dr. Hasan Biri tarafından cevaplandı.

ağrılı, sık işeme başladı akut 2.haftada, psa 37 ye çıktı enerji düştü....

rutin kontrolde psa 4.09 olunca,Dr 3 hafta cipro verdi..1 hafta sonra gece bir ilişki sabah fiziki yoğun stresli çalışmanın sonrasında,komplikasyonlar başladı. cipro kullanımım 4. hafta ortasına geldi, iiacı ne zaman keseyim?,bu uzun kullanımda böbrek ve karaciğer zarar görmezmi? infeksyon bitmemiş , kan tahlili ne zaman yaptırayım, Prostat sıvısı kültürü alınması gerekmezmi,,tuşe kontrolü gerekmezmi,sizin önerileriniz nedir başka tedavi yöntemleriniz varmıdır..

9 Mayıs 2014 06:32
Prof. Dr. Hasan Biri Doktora Sor

Prof. Dr. Hasan Biri tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube