Sorularda Ara

Üroloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

PROSTAT

hocam saygılar evvelkı cevaplarınız ıcın tesekkurler hocam hergun omega3 ıhtıyacını gınde 1 tatlı kasıgı ogutulmus keten tohumu alıyorum kendımı ıyı hıısedıyorum acaba bunun bu dozda onemlı bır zararı olurmu sekerımede ıyı gelıyor hbac1 kontrol altında 5*8 hdl 41 ldl 143 tkol 219 trıg 150 keten tohumunun da buna bır katkısı olmazmı sımdıden tesekkurler baska onerınız yokmu gercekte prostata zararı varmı VOLUM 32CC PSA 1

27 Ocak 2014 11:21
Op. Dr. Zeki Erdem Doktora Sor

Op. Dr. Zeki Erdem tarafından cevaplandı.

SAC DOKULMESI

Soru : Hocam öncelikle kolay gelsin vereceğiniz cevap için şimdiden çok teşekkür ederim. saç dökülmesi için finasterid kullanıyorum, günde 1 mg ve saç dökülmem tamamıyla durdu hatta yeni saç çıkışları da oldu.fakat yan etkileri olan bir madde olduğu için bazen tereddüt ediyorum. şu ana kadar bende herhangi bir yan etkisi de olmadı(3,5 aydır kullanıyorum) uzun süreli kullanımda bellli başlı sıkıntılar olabilir mi bende? bu arada yaşım56 sizce bu ilacı uzun yıllar kullansam sıkıntı olur mu? ya da 5-6 ayda bir ara verip kullanabilir miyim?

16 Ocak 2014 10:24
Op. Dr. Zeki Erdem Doktora Sor

Op. Dr. Zeki Erdem tarafından cevaplandı.

SAC DOKULMESI

Soru : Hocam öncelikle kolay gelsin vereceğiniz cevap için şimdiden çok teşekkür ederim. saç dökülmesi için finasterid kullanıyorum, günde 1 mg ve saç dökülmem tamamıyla durdu hatta yeni saç çıkışları da oldu.fakat yan etkileri olan bir madde olduğu için bazen tereddüt ediyorum. şu ana kadar bende herhangi bir yan etkisi de olmadı(3,5 aydır kullanıyorum) uzun süreli kullanımda bellli başlı sıkıntılar olabilir mi bende? bu arada yaşım 21, en azından 35'li yaşlarıma kadar saçlarımı korumak istiyorum. sizce bu ilacı uzun yıllar kullansam sıkıntı olur mu? ya da 5-6 ayda bir ara verip kullanabilir miyim?

16 Ocak 2014 10:23
Op. Dr. Zeki Erdem Doktora Sor

Op. Dr. Zeki Erdem tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube